Survivor 1 Nisan 2017 konseyde kimin adı yazıldı, ateş hattında kimler eleme adayı? Ogeday kimi söyledi

TV8’de birleşmeye sayılı günler kala Survivor 2017 ada konseyi heyecanı yaşandı. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllülerde bireysel dokunulmazlığı Ogeday aldı. Peki, Survivor 2017 1 Nisan ada konseyinde kimin ismi yazıldı, gönüllülerde kim kimi yazdı, eleme adayları kimler oldu, Gönüllülerde potaya kim çıktı, Ogeday kimi söyledi?

Haberler 02.04.2017 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MAHFUZ EKN

Survivor 2017de haftann ilk dokunulmazlk oyununun kazanan Ünlüler oldu. Gönüllüler takmnda bireysel dokunulmazl Ogeday kazand. Peki, Survivor 1 Nisan 2017 Gönüllülerde kimler potaya girdi, eleme adaylar kimler oldu, konseyde en çok kimin ismi yazld, Survivor 2017 1 Nisan gönüllülerde kimin ismi yazld, kim kimi yazd, Ogeday kimi söyledi? te cevab

ACUN ILICALI: çOK MERAK EDYORUM OYLAMAYA GEçELM

1 Nisan 2017 Cumartesi akam TV8 ekranlarndan Survivor ada konseyi heyecan ekranlara geldi. Acun Ilcal ada konseyi sunumunda oylamay çok merak ettiini söyleyerek Gönüllülerin isim yazmaya balamasn istedi. Gönüllüler takmnda yer alan yarmaclar isim yazmaya balad ve aralarndan gitmesini istedii arkadalarn potaya çkardlar. Peki, 1 Nisan Survivor 2017de kimin ismi yazld?

GÖNÜLLÜLERDE EN çOK KMN SM YAZILDI?

Survivor 2017 1 Nisan akam Gönüllüler takm isim yazmaya balad. Volkan, Erdi, Anl ve Berna Gökhan yazarken, Ogeday, Elif, Tuçe, Burçak ve Gökhan ise Erdiyi yazd. Acun Ilcal da oylar sayarken, Erdinin 5 defa, Gökhann ise 4 defa ismini okudu. Gönüllüler takmnda 1 Nisan 2017 Survivordan ilk gitme aday Erdi oldu böylelikle. Erdi birinci eleme aday.

ERD: GTMEKTEN KORKMUYORUM, MEYDANDAYIM!

Erdi, eleme aday olduktan sonra Acun Ilcal duygularn örenmek istedi ve kendisine söz verdi. Survivor 2017 1 Nisan eleme aday Erdi; Baz konular var, sussan olmuyor, susmasan olmaz. smimi yazan arkadalar beni artmad. Açk konuaym, arkadalarla benim zihniyetim birbirimizle uyumuyor. Ben diyorum ki sevmediim insan, holanmadm insann bir say alsn da karnm doyursun diye beklentim yok. Daha önce de aç yattm günler oldu. imdi beni performanstan dolay yazmlar. Benden sonra performans en kötü olan isimler mi çkacak potaya. 7 kere pota oldu ben 6snda potadaydm. Madem ki beni 6 defa yazacak kadar göndermekte meraklsnz, çkn gelin karma. Sevenlerime unu söylemek istiyorum, geldiim yarmada 8, burada 6 pota. Potaya girmekten korkmuyorum, meydandaym diye konutu ve meydan okudu.

OGEDAY KM SÖYLED?

1 Nisan Survivor 2017de Ogeday kimi söyledi diye merak ediliyordu. Ogeday; Burda kimseyi skmak, ya da alkoymak istemem, performans, karakter ve duru gerçekten önemli kriterlerden biri. Maalesef bunlardan hiçbirine sahip deil, buna ramen baskn durmaya çalyor. Rahatça söyleyeceim bu ismi. O yüzden Berna demek istiyorum dedi ve Berna 1 Nisan Survivor 2017de ikinci eleme aday oldu.

BERNA: SAYGI DUYUYORUM!

kinci eleme aday olan Berna Keklikler; Sayg duyuyorum kararna, umrumda m deil. Onun düüncesidir, anlaydr, fikridir. Kendisiyle hiçbir ekilde anlaamyorum. nsanlar birbirlerini dinleseydi böyle olmazd. Ben her zaman kendi fikrimden çkarak yoluma devam etti. Ben dümanlk yapmak istemedim, tabi ki de tavr koydum. Duruum her ne kadar sorgulansa da darda herkes her eyi görüyor. Yanl tavrlar sergilediysem, halk faturam kesecektir. Berna senin orada iin yok evine git diyecektir. Erdi ile karlkl potadayz her zamanki gibi. Sayg duyuyorum. diye konutu ve duygularn paylat.

Ana Sayfaya Git