Survivor 2017 4 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı? En uzun parkur

TV8’in gün geçtikçe zorlaşa yarışma programı Survivor 2017, 4 Mart dokunulmazlık heyecanıyla ekranlarımıza geldi. En uzun parkurun olduğu Survivor 4 Mart 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, dokunulmazlığı hangi takım aldı, bireysel dokunulmazlığı kim kazandı, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Detaylar…

Haberler 04.03.2017 - 23:14 Son Güncelleme : 04.03.2017 - 23:32

RAMAZAN GÜNOLU

Survivor 2017de kritik haftasonu dokunulmazlk heyecan balad. Haftann ilk dokunulmazl 4 Mart Cumartesi akam TV8de ekranlara geldi. Peki, Survivor 2017 4 Mart dokunulmazlk oyununu hangi takm kazand, 4 Mart Survivor 2017 dokunulmazl kim ald, Survivor 4 Mart ilk dokunulmazlk oyununu kim kazand, bireysel dokunulmazlk oyununu kim kazand, kimler eleme aday olacak, kimin ismi yazlacak? Cevab haberimizde.

SURVIVOR 2017NN EN UZUN PARKURU

Survivor 2017de 4 Mart dokunulmazlk oyununda en uzun parkur olduunu açklad Acun Ilcal. Hz, kondisyon, puzzledaki beceri ve atn oldukça önemli olduu dokunulmazlk oyunu nefesleri kesti. Ünlülerde ilk turda Sedat, Adem Furkan, Pnar ve Sema, Gönüllülerde ise Erdi, Ogeday, Anl, Burçak ve Berna Keklikler oynama karar ald.

LK TURDA KIYASIYA MÜCADELE

4 Mart 2017 Survivor dokunulmazlk oyununda kyasya mücadeleler yaand. Ogeday, ilk karlamada Ademi yenerek 1-0 öne geçmeyi baard. Daha sonra Sema ve Burçak karlat. Uzun süren atlar sonrasnda Sema Burçak malup etti ve 1-1 oldu skor. Daha sonra Sedat, Anl yenerek Ünlüler takmn 2-1 öne geçirmeyi baard. Berna Keklikler ve Pnar elemesinde ise hem puzzleda hem de atlarda baarsn konuturan Berna kazand ve 2-2 oldu. Erdi ve Furkan kar karya geldi. Furkan beklendii gibi kazand ve Ünlüler 3-2 öne geçti. Daha sonra Sedat ve Ogeday karlat, skor yine eitlendi 3-3. Berna daha sonra Semay malup etti ve 4-3 bu kez Gönüllüler öne geçti. Burçak ve Pnar karlat kazanan Pnar oldu ve skor yine eitlendi. 4 Mart Survivor 2017de ilk turu Ünlüler takm 5-4 kazand.

KNC TUR NEFESLER KEST!

Survivor 2017 4 Mart akam dokunulmazln ikinci turunda ilk mücadelede Bulut ve lhan Mansz eleti ve kazanan lhan oldu, Ünlüler 1-0 öne geçti. Elif, Sabriyeyi yendi ve 1-1 oldu skor. Gönüllülerde Volkan çetinkaya, Ünlülerden Tark Mengüç ile karlat. Volkan çetinkaya kazand ve Gönüllüler 2-1 öne geçti.Tuçe ve ahika karlat, ahika kazand ve skor eitlendi. Ogeday Furkan yendi ve Gönüllüler 3-2 öne geçti. ahika ve Elif karlat bu kez Elif kazand, Gönüllüler 4-2 öne geçti. Daha sonra Volkan ve Furkan karlat. Volkan kazand ve ayn zamanda Gönüllüler kazanm oldu. Survivor 2017 4 Mart dokunulmazlk oyunu ikinci turu Gönüllüler 5-2 kazand.

FNAL TURUNDA EN YLER

Survivor 2017 4 Mart dokunulmazlk oyununu kim kazand sorusu yant bulacakt artk final etabnda. Gönüllülerde Ogeday, Furkan, Berna ve Tuçe, Ünlülerde ise Sema, Pnar, lhan Mansz ve Adem en iyiler olarak final turunda yartlar. lk olarak Sema ve Berna karlat Sema kazand ve Ünlüler 1-0 öne geçti. Final turunda 4-4 oldu durum. Bayrak yarnda Tuçe ve Sema, Ogeday ve Adem yart. Baa ba parkur bitse de atlarda Ogeday baarl oldu ve Gönüllüler takm dokunulmazl kazand. Bireysel dokunulmazlk oyunu oynanacak ve Ünlülerde ada konseyinde eleme aday çkacak.

Ana Sayfaya Git