Görüş Bildir

Survivor 2017 4 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı? En uzun parkur

TV8’in gün geçtikçe zorlaşa yarışma programı Survivor 2017, 4 Mart dokunulmazlık heyecanıyla ekranlarımıza geldi. En uzun parkurun olduğu Survivor 4 Mart 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, dokunulmazlığı hangi takım aldı, bireysel dokunulmazlığı kim kazandı, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Detaylar…

Survivor 2017 4 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı? En uzun parkur

RAMAZAN GÜNOĞLU

Survivor 2017’de kritik haftasonu dokunulmazlık heyecanı başladı. Haftanın ilk dokunulmazlığı 4 Mart Cumartesi akşamı TV8’de ekranlara geldi. Peki, Survivor 2017 4 Mart dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, 4 Mart Survivor 2017 dokunulmazlığı kim aldı, Survivor 4 Mart ilk dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kimler eleme adayı olacak, kimin ismi yazılacak? Cevabı haberimizde.

SURVIVOR 2017’NİN EN UZUN PARKURU

Survivor 2017’de 4 Mart dokunulmazlık oyununda en uzun parkur olduğunu açıkladı Acun Ilıcalı. Hız, kondisyon, puzzle’daki beceri ve atışın oldukça önemli olduğu dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Ünlülerde ilk turda Sedat, Adem Furkan, Pınar ve Sema, Gönüllülerde ise Erdi, Ogeday, Anıl, Burçak ve Berna Keklikler oynama kararı aldı.

İLK TURDA KIYASIYA MÜCADELE

4 Mart 2017 Survivor dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadeleler yaşandı. Ogeday, ilk karşılaşmada Adem’i yenerek 1-0 öne geçmeyi başardı. Daha sonra Sema ve Burçak karşılaştı. Uzun süren atışlar sonrasında Sema Burçak’ı mağlup etti ve 1-1 oldu skor. Daha sonra Sedat, Anıl’ı yenerek Ünlüler takımını 2-1 öne geçirmeyi başardı. Berna Keklikler ve Pınar eşleşmesinde ise hem puzzleda hem de atışlarda başarısını konuşturan Berna kazandı ve 2-2 oldu. Erdi ve Furkan karşı karşıya geldi. Furkan beklendiği gibi kazandı ve Ünlüler 3-2 öne geçti. Daha sonra Sedat ve Ogeday karşılaştı, skor yine eşitlendi 3-3. Berna daha sonra Sema’yı mağlup etti ve 4-3 bu kez Gönüllüler öne geçti. Burçak ve Pınar karşılaştı kazanan Pınar oldu ve skor yine eşitlendi. 4 Mart Survivor 2017’de ilk turu Ünlüler takımı 5-4 kazandı.

İKİNCİ TUR NEFESLERİ KESTİ!

Survivor 2017 4 Mart akşamı dokunulmazlığın ikinci turunda ilk mücadelede Bulut ve İlhan Mansız eşleşti ve kazanan İlhan oldu, Ünlüler 1-0 öne geçti. Elif, Sabriyeyi yendi ve 1-1 oldu skor. Gönüllülerde Volkan Çetinkaya, Ünlülerden Tarık Mengüç ile karşılaştı. Volkan Çetinkaya kazandı ve Gönüllüler 2-1 öne geçti.Tuğçe ve Şahika karşılaştı, Şahika kazandı ve skor eşitlendi. Ogeday Furkan’ı yendi ve Gönüllüler 3-2 öne geçti. Şahika ve Elif karşılaştı bu kez Elif kazandı, Gönüllüler 4-2 öne geçti. Daha sonra Volkan ve Furkan karşılaştı. Volkan kazandı ve aynı zamanda Gönüllüler kazanmış oldu. Survivor 2017 4 Mart dokunulmazlık oyunu ikinci turu Gönüllüler 5-2 kazandı.

FİNAL TURUNDA EN İYİLER

Survivor 2017 4 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıt bulacaktı artık final etabında. Gönüllülerde Ogeday, Furkan, Berna ve Tuğçe, Ünlülerde ise Sema, Pınar, İlhan Mansız ve Adem en iyiler olarak final turunda yarıştılar. İlk olarak Sema ve Berna karşılaştı Sema kazandı ve Ünlüler 1-0 öne geçti. Final turunda 4-4 oldu durum. Bayrak yarışında Tuğçe ve Sema, Ogeday ve Adem yarıştı. Başa baş parkur bitse de atışlarda Ogeday başarılı oldu ve Gönüllüler takımı dokunulmazlığı kazandı. Bireysel dokunulmazlık oyunu oynanacak ve Ünlülerde ada konseyinde eleme adayı çıkacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi