Survivor 2017 4 Şubat konseyde kimin ismi yazıldı, kimler eleme adayı? Bölündüler

Survivor 2017 tüm heyecanıyla ekranlarımıza yansıyor. 4 Şubat Cumartesi akşamı oynanan dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler bir isim yazmak zorundaydı ve konsey yaşadılar. Peki, Survivor 2017’de 4 Şubat akşamı konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimin ismini yazdı, Gönüllülerde kimler potaya girdi, kimler eleme adayı oldu, Volkan kimin ismini söyledi? İşte detaylar haberimizde…

Haberler 05.02.2017 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

RECEP KAYA

TV8in en heyecan dozu yüksek yarma program Survivorda 2017 sezonunun 3. Haftasndaki ilk dokunulmazlk oyununda kaybeden takm yine Gönüllüler oldu. Gönüllüler takmnda bireysel dokunulmazl da Volkan çetinkaya kazand. Peki, Survivor 2017 4 ubat Cumartesi akam konseyde Gönüllüler takmndan hangi iki isim potaya girdi, kimler eleme aday oldu, en çok kimin ismi yazld, kim kimin ismini yazd, Volkan çetinkaya kimi söyledi? te detaylar

GÖNÜLLÜLER K GRUP

Survivor 2017 4 ubat Cumartesi akam Gönüllüler konseyinde Acun Ilcal baz açklamalar yaptktan sonra oylamay balatt. Gönüllüler takmndaki yarmaclar isim yazmaya balad. Gönüllüler takm isim yazmaya balaynca iki gruba bölündükleri anlald. Erdi; Pota sürprizi yapmayal uzun zaman olmutu, konsey günlerimi rutin yapmay düünmüyorum diyerek Yiiti yazd, Erdinin yolunda gittikleri düünülen Sadin, Anl ve Berna da Yiiti yazd. Montajda Tuçe, Burçak, Eser ve Denisann yazdklar isimler görülmedi. Bu arada Yiit, Ogeday, Elif ve Gökhan da Denisay yazd. Acun Ilcal Arkadalar oylarnz kullandnz, birazdan en çok ismi yazlan birinci eleme aday olacak diyerek oylar saymaya balad.

TE SURVIVOR 2017 4 UBAT LK ELEME ADAYI

Acun Ilcal oylamay saydktan sonra Survivor 2017 4 ubat Cumartesi akamki konseyde birinci eleme adayn açklad ve eleme adaynn Denisa olduunu söyledi. Oylamada Denisann alt, Yiitin be defa ismi yazlmt. Denisa Survivordan gitme aday oldu.

Denisa; Arkadalar biraz dinlenebilir miyim, potada olmak yorucu. Bu isimler neye göre yazlyor ben anlamyorum, bu bir strateji mi anlamyorum, bir ey söylemek istemiyorum dedi.

kinci eleme aday da merak ediliyordu ve bunun için de bireysel dokunulmaz olan Volkan çetinkayaya söz verdi. Volkan çetinkayann kimi söyleyecei merakla bekleniyordu. Volkan önce sebebini daha sonra da kararn u sözlerle açklad Ben hep performans üzerinden deerlendirme yapyorum, ilerleyen zamanlarda da bize puan getirmesi gereken insanlar savunacam, imdi Denisa yazld, erkek saymz da fazla. Eitlemek adna da performans olarak ben Erdiyi söyleyeceim. Erdi bunu olumlu kullanr, olumsuz kullanr. Erdi beni biraz tandysa bunu niçin söylediimi bilir diye konutu ve ikinci eleme adayn Erdi olarak belirledi.

DENSA VE ERD ELEME ADAYI OLDU

Survivor 4 ubat 2017 akam Gönüllüler takmndan potaya giren isimler Denisa ve Erdi oldu. Survivor 2017 3. Hafta eleme adaylar böylelikle belli oldu. Pazar günkü dokunulmazlk oyunu da böylelikle müthi bir önem kazand.

Ana Sayfaya Git