Survivor 2017 4 Şubat konseyde kimin ismi yazıldı, kimler eleme adayı? Bölündüler

Survivor 2017 tüm heyecanıyla ekranlarımıza yansıyor. 4 Şubat Cumartesi akşamı oynanan dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler bir isim yazmak zorundaydı ve konsey yaşadılar. Peki, Survivor 2017’de 4 Şubat akşamı konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimin ismini yazdı, Gönüllülerde kimler potaya girdi, kimler eleme adayı oldu, Volkan kimin ismini söyledi? İşte detaylar haberimizde…

Survivor 2017 4 Şubat konseyde kimin ismi yazıldı, kimler eleme adayı? Bölündüler

RECEP KAYA

TV8’in en heyecan dozu yüksek yarışma programı Survivor’da 2017 sezonunun 3. Haftasındaki ilk dokunulmazlık oyununda kaybeden takım yine Gönüllüler oldu. Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlığı da Volkan Çetinkaya kazandı. Peki, Survivor 2017 4 Şubat Cumartesi akşamı konseyde Gönüllüler takımından hangi iki isim potaya girdi, kimler eleme adayı oldu, en çok kimin ismi yazıldı, kim kimin ismini yazdı, Volkan Çetinkaya kimi söyledi? İşte detaylar…

GÖNÜLLÜLER İKİ GRUP         

Survivor 2017 4 Şubat Cumartesi akşamı Gönüllüler konseyinde Acun Ilıcalı bazı açıklamalar yaptıktan sonra oylamayı başlattı. Gönüllüler takımındaki yarışmacılar isim yazmaya başladı. Gönüllüler takımı isim yazmaya başlayınca iki gruba bölündükleri anlaşıldı. Erdi; “Pota sürprizi yapmayalı uzun zaman olmuştu, konsey günlerimi rutin yapmayı düşünmüyorum” diyerek Yiğit’i yazdı, Erdi’nin yolunda gittikleri düşünülen Sadin, Anıl ve Berna da Yiğit’i yazdı. Montajda Tuğçe, Burçak, Eser ve Denisa’nın yazdıkları isimler görülmedi. Bu arada Yiğit, Ogeday, Elif ve Gökhan da Denisa’yı yazdı. Acun Ilıcalı; “Arkadaşlar oylarınızı kullandınız, birazdan en çok ismi yazılan birinci eleme adayı olacak” diyerek oyları saymaya başladı.

İŞTE SURVIVOR 2017 4 ŞUBAT İLK ELEME ADAYI

Acun Ilıcalı oylamayı saydıktan sonra Survivor 2017 4 Şubat Cumartesi akşamki konseyde birinci eleme adayını açıkladı ve eleme adayının Denisa olduğunu söyledi. Oylamada Denisa’nın altı, Yiğit’in beş defa ismi yazılmıştı. Denisa Survivor’dan gitme adayı oldu.

Denisa; “Arkadaşlar biraz dinlenebilir miyim, potada olmak yorucu. Bu isimler neye göre yazılıyor ben anlamıyorum, bu bir strateji mi anlamıyorum, bir şey söylemek istemiyorum” dedi.

İkinci eleme adayı da merak ediliyordu ve bunun için de bireysel dokunulmaz olan Volkan Çetinkaya’ya söz verdi. Volkan Çetinkaya’nın kimi söyleyeceği merakla bekleniyordu. Volkan önce sebebini daha sonra da kararını şu sözlerle açıkladı; “Ben hep performans üzerinden değerlendirme yapıyorum, ilerleyen zamanlarda da bize puan getirmesi gereken insanları savunacağım, şimdi Denisa yazıldı, erkek sayımız da fazla. Eşitlemek adına da performans olarak ben Erdi’yi söyleyeceğim. Erdi bunu olumlu kullanır, olumsuz kullanır. Erdi beni biraz tanıdıysa bunu niçin söylediğimi bilir” diye konuştu ve ikinci eleme adayını Erdi olarak belirledi.

DENİSA VE ERDİ ELEME ADAYI OLDU                                                        

Survivor 4 Şubat 2017 akşamı Gönüllüler takımından potaya giren isimler Denisa ve Erdi oldu. Survivor 2017 3. Hafta eleme adayları böylelikle belli oldu. Pazar günkü dokunulmazlık oyunu da böylelikle müthiş bir önem kazandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz