Survivor 2017 6 Mart sembol oyununu kim kazandı? Mor odada Gözleme ve Düğün Dernek

Survivor 2017 6 Mart ödül oyunu sonrasında sembol oyunu heyecanı yaşandı. TV8’de 6 Mart akşamı sembol oyununu kim kazandı, Survivor 2017 6 Mart finale kimler çıktı, kızlarda sembolü kim kazandı, erkeklerde sembolü kim kazandı, mor odaya kimler gitti, 6 Mart sembol oyunu ödül neydi?

Haberler 07.03.2017 - 00:19 Son Güncelleme : 07.03.2017 - 20:48

NURDAN AAR

TV8in heyecan, gerilimi, tartmas, heyecan, aksiyonu bol yarmas Survivor 2017, müthi bir Pazartesi gecesi yaatt seyircisine. Ödül oyunuyla karmza çkan Survivor 2017de Ünlüler kazanan taraf olmutu. Hemen akabinde Alp Krann sunumuyla sembol oyunu balad. 6 Mart ödül oyununu Ünlüler takm kazand. Gönüllüler takm ödül oyununu kazanmadklar için Sembol oyununu kazanmak istiyordu. Geçtiimiz hafta kzlarda Gönüllüler takmndan Elif kazanmt sembol oyununu, erkeklerde de Furkan Kzlay. Peki, Survivor 2017 6 Mart sembol oyununu kim kazand, sembol ödülünü kim kazand, mor odaya kimler gitti, Survivor 6 Mart 2017 sembol oyununda ödül neydi, erkekler sembol oyununda kimler finale çkt, erkeklerde sembolü kim kazand, kzlarda finale kim çkt ve kzlarda sembolü kim kazand?

ERKEKLERDE BÜYÜK çEKME, TE FNALE KALAN K SM!

Survivor 2017 6 Mart sembol oyununda öncelik erkeklerdeydi ve erkekler sembol oyunu balad. Erkekler sembol oyununda ilk önce Tark Mengüç ve Erdi karlat. Tark Mengüç Erdiyi eledi. Daha sonra Fatih Hürkan ve Gökhan karlat, Fatih Gökhan elemeyi baard. Sembol oyununda daha sonra Ogeday ve Serhat Akn karlat, Ogeday sembole veda etti ve üst tura Serhat Akn. Daha sonra Dominikte Anl ve Sedat kar karya geldi. Anl 5-3 kazand ve Sedat sembole veda etti. Ünlülerden Adem Klçç, Gönüllülerden Volkan çetinkaya ile karlat. Adem 5-4 kazand ve Volkan eledi. Serhat Akn Bulutu eledi.

ERKEKLERDE SEMBOLÜ KM KAZANDI?

Survivor 6 Mart 2017 erkekler sembol oyununda finale kalacak isim merak ediliyordu. Bu kez Ünlüler takm kendi aralarnda oynad ve lhan Mansz ile Furkan Kzlay karlat. lhan Mansz 5-2 kazand ve Furkan sembolde elendi. Fatih Hürkan ve Anl kar karya geldi. Fatih Anl eledi ve Gönüllüler takmnda erkeklerde kimse kalmad. Tark Mengüç Ademi elerken, Serhat Akn Tark Mengüçü eledi. 6 Mart 2017 Survivor sembol oyununda erkeklerde finale lhan Mansz ve Serhat Akn kald. Rakibine kar iki galibiyet alan sembolün sahibi olacakt. lk oyunu lhan Mansz kazand, ikinci yar da lhan Mansz 5-4 kazand ve bu hafta erkeklerde sembolün sahibi lhan Mansz oldu. Peki, lhan Mansz kimleri seçti, mor odaya kimleri götürdü, kzlarda sembol oyununu kim kazand, gözlemeyi kimler yiyecek, Düün Dernek 2 filmini kimler izleyecek Survivorda? Merak edilenler Sal akam Survivor bölümünde yant buldu. Survivor 2017 6 Mart kzlar sembol oyununu Sema kazand yine. lhan Mansz ve Sema sembolleri kazand ve seçtii arkadalarn söyledi. Sema; Tark Mengüç, Pnar, Fatihi mor odaya götürme karar ald. lhan Mansz ise ilk olarak Serhat Akn, Furkan ve Sedat seçti.

Ana Sayfaya Git