Survivor 2017 7 Mart kim elendi, adaya kim veda etti? Ünlüler şoke oldu

TV8’in heyecanı, gerilimi, hüznü, sevinci bol olan yarışma programı Survivor 2017’de bu haftanın son bölümü ekranlara geldi. Survivor 7 Mart 2017 kim elendi, Survivor 2017 adaya kim veda etti, Survivor’da Ünlülerde kim elendi, haftanın başarılı yarışmacısı kim Survivor 2017 7 Mart Salı Ünlülerde kim gitti?

Haberler 08.03.2017 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AHMET DEMR

Survivor 2017de müthi bir Sal akam yaand. 7 Mart Sal akam önce iletiim ödülü, sonrasnda da ada konseyi eleme heyecan yaand. Peki, Survivor 2017de rakiplerinden daha az oy alarak Ünlüler adasna hangi yarmac veda etti, Sabriye engül mü, Tark Mengüç mü, çlgn Sedat m, yoksa Adem Klçç m? 7 Mart Survivor 2017de adaya veda eden isim merak ediliyordu ve Googleda da Survivor 7 Mart 2017 kim elendi sorusu trend olmay baard. te Survivor 7 Mart 2017 adaya kim veda etti sorusunun yant

HAFTANIN EN BAARILI YARIMACILARI

Survivorda bu hafta bir dier merak edilen soruda baarl yarmaclard. Acun Ilcal, haftann en baarl yarmaclarn açklad. Survivor 2017 7 Mart Sal akam haftann en baarl erkek yarmaclar Ünlülerde Adem Klçç, Gönüllülerde Ogeday, kzlarda ise en baarl isimler Ünlüler takmndan Sema ve Pnar olarak açkland.

ADA KONSEYNDE VEDA ZAMANI

Survivor 7 Mart 2017 Sal akam ada konseyinde artk veda zaman geldi. Ünlüler takm bir kii eksilecekti. ki, hatta üç gruba bölünen Ünlüler takmnda lhan Mansz, Serhat Akn ve Semann bulunduu grup, takmn huzurunu bozduunu düündükleri Sabriyenin adadan gitmesini istiyorlard. Ancak Adem, Sabriye ve ahika da Sedat veya Tark Mengüçün elenmesini istiyordu. Peki, Survivorda bu hafta kim elendi, Survivor 2017 7 Mart kim elendi, adaya kim veda etti? Acun Ilcal açklamak üzereydi artk, ama her zaman yapt gibi izleyiciyi ve adadakileri heyecanlandrmay ihmal etmedi.

7 MART SURVIVOR 2017DE ADAYA KM VEDA ETT?

7 Mart Survivor 2017de adaya kim veda etti sorusu artk yantn buldu. Acun Ilcal bu hafta Dominike, Survivor 2017ye, Kbrs final hayaline veda eden ismi açklad. Survivor 2017de Ünlüler takmndan çkan dört adaydan biri artk yolun sonuna geldi, hayallerine ve Survivor adasna veda edecekti. Dört adaydan Sabriye, Adem, Tark ve Sedat, rakiplerinden daha az oy alarak Ünlüler adasna veda edecek olan ismi açklayacam diyerek söze balad Acun Ilcal.

Ilcal Oylama Beyolu 30. Noteri Rabia Kaban tarafndan tespit edilmi, onaylanm ve bize ulatrlmtr dedi.

Survivor 2017de Ünlüler takmna bu akam veda eden isim Tark Mengüç oldu.

TARIK MENGÜç:ARTIK GÜCÜM BTT!

Elendikten sonra Tark Mengüç; Belkide bu zamana kadar kalmam bir mucize. çünkü benim yatlarm sadece bir Fatih kardeim var, dierleri benden küçük. Olumun hayallerini gerçekletirdim. Baba sen oradan ayrldnda senin baaramadn ben baaracam, o da istiyor Survivora gelmek. Bana bu frsat verdiiniz için size binlerce teekkür ederim. Eer hata yapmsam herkesten özür dilerim. Güç demek Tark Mengüç demek ama bugün gücüm bitti diyerek gözyalarna bouldu ve sonrasnda arkadalaryla vedalat.

Ana Sayfaya Git