Survivor 2017 7 Mart kim elendi, adaya kim veda etti? Ünlüler şoke oldu

TV8’in heyecanı, gerilimi, hüznü, sevinci bol olan yarışma programı Survivor 2017’de bu haftanın son bölümü ekranlara geldi. Survivor 7 Mart 2017 kim elendi, Survivor 2017 adaya kim veda etti, Survivor’da Ünlülerde kim elendi, haftanın başarılı yarışmacısı kim Survivor 2017 7 Mart Salı Ünlülerde kim gitti?

Survivor 2017 7 Mart kim elendi, adaya kim veda etti? Ünlüler şoke oldu

AHMET DEMİR

Survivor 2017’de müthiş bir Salı akşamı yaşandı. 7 Mart Salı akşamı önce iletişim ödülü, sonrasında da ada konseyi eleme heyecanı yaşandı. Peki, Survivor 2017’de rakiplerinden daha az oy alarak Ünlüler adasına hangi yarışmacı veda etti, Sabriye Şengül mü, Tarık Mengüç mü, Çılgın Sedat mı, yoksa Adem Kılıççı mı? 7 Mart Survivor 2017’de adaya veda eden isim merak ediliyordu ve Google’da da “Survivor 7 Mart 2017 kim elendi” sorusu trend olmayı başardı. İşte Survivor 7 Mart 2017 adaya kim veda etti sorusunun yanıtı…

HAFTANIN EN BAŞARILI YARIŞMACILARI       

Survivor’da bu hafta bir diğer merak edilen soruda başarılı yarışmacılardı. Acun Ilıcalı, haftanın en başarılı yarışmacılarını açıkladı. Survivor 2017 7 Mart Salı akşamı haftanın en başarılı erkek yarışmacıları Ünlülerde Adem Kılıççı, Gönüllülerde Ogeday, kızlarda ise en başarılı isimler Ünlüler takımından Sema ve Pınar olarak açıklandı.

ADA KONSEYİNDE VEDA ZAMANI

Survivor 7 Mart 2017 Salı akşamı ada konseyinde artık veda zamanı geldi. Ünlüler takımı bir kişi eksilecekti. İki, hatta üç gruba bölünen Ünlüler takımında İlhan Mansız, Serhat Akın ve Sema’nın bulunduğu grup, takımın huzurunu bozduğunu düşündükleri Sabriye’nin adadan gitmesini istiyorlardı. Ancak Adem, Sabriye ve Şahika da Sedat veya Tarık Mengüç’ün elenmesini istiyordu. Peki, Survivor’da bu hafta kim elendi, Survivor 2017 7 Mart kim elendi, adaya kim veda etti? Acun Ilıcalı açıklamak üzereydi artık, ama her zaman yaptığı gibi izleyiciyi ve adadakileri heyecanlandırmayı ihmal etmedi.

7 MART SURVIVOR 2017’DE ADAYA KİM VEDA ETTİ?

7 Mart Survivor 2017’de adaya kim veda etti sorusu artık yanıtını buldu. Acun Ilıcalı bu hafta Dominik’e, Survivor 2017’ye, Kıbrıs final hayaline veda eden ismi açıkladı. Survivor 2017’de Ünlüler takımından çıkan dört adaydan biri artık yolun sonuna geldi, hayallerine ve Survivor adasına veda edecekti. Dört adaydan Sabriye, Adem, Tarık ve Sedat, rakiplerinden daha az oy alarak Ünlüler adasına veda edecek olan ismi açıklayacağım” diyerek söze başladı Acun Ilıcalı.

Ilıcalı; "Oylama Beyoğlu 30. Noteri Rabia Kaban tarafından tespit edilmiş, onaylanmış ve bize ulaştırılmıştır" dedi.

Survivor 2017’de Ünlüler takımına bu akşam veda eden isim Tarık Mengüç oldu.

TARIK MENGÜÇ:ARTIK GÜCÜM BİTTİ!

Elendikten sonra Tarık Mengüç; “Belkide bu zamana kadar kalmam bir mucize. Çünkü benim yaşıtlarım sadece bir Fatih kardeşim var, diğerleri benden küçük. Oğlumun hayallerini gerçekleştirdim. Baba sen oradan ayrıldığında senin başaramadığını ben başaracağım, o da istiyor Survivor’a gelmek. Bana bu fırsatı verdiğiniz için size binlerce teşekkür ederim. Eğer hata yapmışsam herkesten özür dilerim. Güç demek Tarık Mengüç demek ama bugün gücüm bitti” diyerek gözyaşlarına boğuldu ve sonrasında arkadaşlarıyla vedalaştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz