Survivor 2017 Ünlülerde bir kavga daha, bu kez İlhan Mansız ve Fatih birbirine girdi!

TV8’in heyecan dozu yüksek yarışma programı Survivor 2017 7 Şubat akşamı ne ararsanız vardı. 7 Şubat 2017 Salı akşamı Survivor’ın yayınlanan son bölümünde ödül oyunu oynandı. Ödül oyununun ikinci turu oynanırken, İlhan Mansız ve Fatih Hürkan birbirine girdi. Peki, İlhan Mansız ve Fatih neden kavga etti, birbirlerine neler söylediler? İşte cevabı…

Haberler 07.02.2017 - 22:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MEHMET EMN FDAN

Survivor 2017de Sal akam ne ararsanz bulabileceiniz bir bölüm yaynland. Ödül oyunu oynanrken, ikinci turda büyük bir tartma yaand. Ünlüler takmnda yer alan lhan Mansz ve Fatih Hürkan, Fatihin kaybettii oyun sonras tartt. lhan Mansz Fatihe ne dedi, Fatih lhan Mansza ne dedi, neden tarttlar, lhan Mansz ve Fatih neden birbirine girdi?

KNC BÜYÜK KAVGA

lk olarak Fatih Hürkan, lhan Mansza kardeim diye hitap etti, lhan Mansz da Ben senin kardein falan deilim diyerek karlk verdi. lhan Mansz Fatih Hürkana sert bir bak att ve kyamet ondan sonra koptu. Survivor 2017de ikinci büyük kavga da Ünlüler takmnda yaand böylece. te Survivor 2017 7 ubat Sal akam yaanan kavgada lhan ve Fatihin birbirlerine söyledikleri sözler;

KM BURANIN AASI

lhan Mansz ve Fatih birbirine girdi. Fatih: Kim burann aas ya kim, aa msn adama bak ya diyerek lhan Manszn arkasndan bard. lhan Mansz set ekibi güçlükle sakinletirdi.

LHAN MANSIZ çOK SNRLEND

Fatih: Sen kimsin lhan, öyle el hareketiyle olmaz o i diyerek barp çard, lhan Mansz ise çok sinirlenmiti hem set ekibi hem de Havuç sakinletirmeye çalt.

BR DAHA BANA KONUMASIN

Fatih Benchte benle alay etmesin, ya olarak da büyüüm, birtek bana konuuyor, o vard, bu vard diye ben anlamyorum. Söyleyin ona bir daha bana konumasn abi dedi.

Alp Kran araya girdi ve sakinlemesini istedi iki ismin de. Fatih ve lhan Mansz ayr yerlerde oturdu.

Ana Sayfaya Git