Survivor 2017 Ünlülerde bir kavga daha, bu kez İlhan Mansız ve Fatih birbirine girdi!

TV8’in heyecan dozu yüksek yarışma programı Survivor 2017 7 Şubat akşamı ne ararsanız vardı. 7 Şubat 2017 Salı akşamı Survivor’ın yayınlanan son bölümünde ödül oyunu oynandı. Ödül oyununun ikinci turu oynanırken, İlhan Mansız ve Fatih Hürkan birbirine girdi. Peki, İlhan Mansız ve Fatih neden kavga etti, birbirlerine neler söylediler? İşte cevabı…

Survivor 2017 Ünlülerde bir kavga daha, bu kez İlhan Mansız ve Fatih birbirine girdi!

MEHMET EMİN FİDAN

Survivor 2017’de Salı akşamı ne ararsanız bulabileceğiniz bir bölüm yayınlandı. Ödül oyunu oynanırken, ikinci turda büyük bir tartışma yaşandı. Ünlüler takımında yer alan İlhan Mansız ve Fatih Hürkan, Fatih’in kaybettiği oyun sonrası tartıştı. İlhan Mansız Fatih’e ne dedi, Fatih İlhan Mansız’a ne dedi, neden tartıştılar, İlhan Mansız ve Fatih neden birbirine girdi?

İKİNCİ BÜYÜK KAVGA

İlk olarak Fatih Hürkan, İlhan Mansız’a kardeşim diye hitap etti, İlhan Mansız da “Ben senin kardeşin falan değilim” diyerek karşılık verdi. İlhan Mansız Fatih Hürkan’a sert bir bakış attı ve kıyamet ondan sonra koptu. Survivor 2017’de ikinci büyük kavga da Ünlüler takımında yaşandı böylece. İşte Survivor 2017 7 Şubat Salı akşamı yaşanan kavgada İlhan ve Fatih’in birbirlerine söyledikleri sözler;

KİM BURANIN AĞASI

İlhan Mansız ve Fatih birbirine girdi. Fatih: Kim buranın ağası ya kim, ağa mısın adama bak ya” diyerek İlhan Mansız’ın arkasından bağırdı. İlhan Mansız’ı set ekibi güçlükle sakinleştirdi.

İLHAN MANSIZ ÇOK SİNİRLENDİ

Fatih: “Sen kimsin İlhan, öyle el hareketiyle olmaz o iş diyerek bağırıp çağırdı, İlhan Mansız ise çok sinirlenmişti hem set ekibi hem de Havuç sakinleştirmeye çalıştı.

BİR DAHA BANA KONUŞMASIN

Fatih “Benchte benle alay etmesin, yaş olarak da büyüğüm, birtek bana konuşuyor, o vardı, bu vardı diye ben anlamıyorum. Söyleyin ona bir daha bana konuşmasın abi” dedi.

Alp Kırşan araya girdi ve sakinleşmesini istedi iki ismin de. Fatih ve İlhan Mansız ayrı yerlerde oturdu.

Kaynak: Diyarbakır Söz