Survivor 2017’de ilk büyük kavga! Serhat Akın ve Eser West birbirine girdi

Survivor 2017 sezonunun ilk büyük kavgası yaşandı. 31 Ocak Salı (bu akşam) oynanan iletişim ödülü oyununun ikinci turunda Furkan Kızılay’ın oyunu kaybetmesi sonucu Serhat Akın ve Eser West birbirine doğru yürüyeceklerdi ki araya takım arkadaşları girdi. Peki, Furkan Kızılay ne dedi, Serhat ve Eser neden tartıştı ve kavga boyutuna dönüştü.

Haberler 31.01.2017 - 21:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TV8den ekranlarmza gelen ve her anyla heyecan yaatan Survivorda bu sezonun ilk tartmas ve hatta kavgas yaand. kinci turun beinci oyununda, yani Ünlüler takm 3-1 öndeyken, Furkan Kzlay ve Sadin kar karya geldi. Ünlüler takmnda yer alan nam- dier Havuç Furkan Kzlay, Sadine kar kaybedince sinirden deliye döndü.

FURKAN: BAIRMA ..

Furkan kendi kendine söylenirken Gönüllüler takmna doru dönüp Barma. Diyerek sinkfl ifade kulland. Gönüllüler takmndan Yakyor mu sana Furkan sesleri yükseldi. Bu arada Eser West de bir söz söyledi, kar takmn Ünlüler takmnn hrçn yarmacs Serhat Akn yine ortam gerdi. Peki, Serhat ve Eser West neden birbirine girdi, neden kavgaya sürüklendi olay?

ESER VE SERHAT AKIN KAVGASI!

Survivor 2017de daha önce de Serhat Aknn hrçn davranlar bu sezonun kavgasz ve tartmasz geçmeyeceini göstermiti adeta. Bugünkü oyunda da Serhat Aknn ortaya çkmas ve Eser Weste Sen hiç konumayacaksn, sen hiç konumayacaksn diyerek ortam germesi tartmann fitilini ateledi.

Survivor 31 Ocak 2017 bölümünde Serhat Akn ve Eser West bunun üzerine sözlü satamaya balad. Eser West Adalar birleince görüelim deyince, Serhat Akn da Aday niye bekliyorsun imdi gel dedi ve bunun üzerine birbirlerinin üzerine yürümeye baladlar. Araya önce takm arkadalar girdi, ancak Serhatn sakinlememesi üzerine kenardan Survivor doktoru ve Esat Yontuç da devreye girdi. Serhat ve Eseri güçlükle sakinletirdikten sonra Survivor iletiim oyununa devam edildi. Fakat Survivor 2017de kavgalarn bununla snrl kalmayaca aikr.

Ana Sayfaya Git