Survivor 2017’de ilk büyük kavga! Serhat Akın ve Eser West birbirine girdi

Survivor 2017 sezonunun ilk büyük kavgası yaşandı. 31 Ocak Salı (bu akşam) oynanan iletişim ödülü oyununun ikinci turunda Furkan Kızılay’ın oyunu kaybetmesi sonucu Serhat Akın ve Eser West birbirine doğru yürüyeceklerdi ki araya takım arkadaşları girdi. Peki, Furkan Kızılay ne dedi, Serhat ve Eser neden tartıştı ve kavga boyutuna dönüştü.

Survivor 2017’de ilk büyük kavga! Serhat Akın ve Eser West birbirine girdi

TV8’den ekranlarımıza gelen ve her anıyla heyecan yaşatan Survivor’da bu sezonun ilk tartışması ve hatta kavgası yaşandı. İkinci turun beşinci oyununda, yani Ünlüler takımı 3-1 öndeyken, Furkan Kızılay ve Sadin karşı karşıya geldi. Ünlüler takımında yer alan nam-ı diğer Havuç Furkan Kızılay, Sadin’e karşı kaybedince sinirden deliye döndü.

FURKAN: BAĞIRMA …..          

Furkan kendi kendine söylenirken Gönüllüler takımına doğru dönüp “Bağırma….” Diyerek sinkâflı ifade kullandı. Gönüllüler takımından “Yakışıyor mu sana Furkan” sesleri yükseldi. Bu arada Eser West de bir söz söyledi, karşı takımın Ünlüler takımının hırçın yarışmacısı Serhat Akın yine ortamı gerdi. Peki, Serhat ve Eser West neden birbirine girdi, neden kavgaya sürüklendi olay?

ESER VE SERHAT AKIN KAVGASI!

Survivor 2017’de daha önce de Serhat Akın’ın hırçın davranışları bu sezonun kavgasız ve tartışmasız geçmeyeceğini göstermişti adeta. Bugünkü oyunda da Serhat Akın’ın ortaya çıkması ve Eser West’e “Sen hiç konuşmayacaksın, sen hiç konuşmayacaksın” diyerek ortamı germesi tartışmanın fitilini ateşledi.

Survivor 31 Ocak 2017 bölümünde Serhat Akın ve Eser West bunun üzerine sözlü sataşmaya başladı. Eser  West “Adalar birleşince görüşelim” deyince, Serhat Akın da “Adayı niye bekliyorsun şimdi gel” dedi ve bunun üzerine birbirlerinin üzerine yürümeye başladılar. Araya önce takım arkadaşları girdi, ancak Serhat’ın sakinleşmemesi üzerine kenardan Survivor doktoru ve Esat Yontuç da devreye girdi. Serhat ve Eser’i güçlükle sakinleştirdikten sonra Survivor iletişim oyununa devam edildi. Fakat Survivor 2017’de kavgaların bununla sınırlı kalmayacağı aşikâr.

Kaynak: Diyarbakır Söz