Survivor 28 Ocak 2017 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? Ogeday kimi söyledi

Ekranların reyting rekortmeni Survivor 2017’de 28 Ocak akşamı dokunulmazlık oyununda kaybeden taraf yine Gönüllülerdi. Peki, 28 Ocak Survivor 2017 konseyde kimler eleme adayı oldu, konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimin ismini yazdı, Ogeday kimi söyledi, Survivor 2017 Gönüllüler konseyinde en çok ismi yazılan ve eleme adayları sorusunun yanıtı haberimizde.

Haberler 29.01.2017 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

OKTAY DEMR

Survivor 2017de ilk iki hafta geride kalmak üzere. Günler geçtikçe heyecan ve gerilim de giderek artyor. Survivor 28 Ocak 2017 akam yaynlanan bölümde de heyecan ve gerilim had safhadayd. Peki, Survivor 2017 gönüllüler konseyinde kimin ismi yazld, kim kimin ismini yazd, 28 Ocak Survivorda eleme adaylar kimler oldu, Ogeday kimin ismini söyledi? te yant

GÖNÜLLÜLERDE OYLAMA BALADI

Survivor 2017de üçüncü dokunulmazlk oyunu oynand ve kaybeden taraf Gönüllüler oldu. Gönüllüler Survivor 28 Ocak 2017 Cumartesi akam ada konseyinde iki eleme aday göstermek zorundayd. Acun Ilcal önce Ogedaya söz verdi ve Ogeday ile Denisa arasnda geçen haftann tartmas yaand, gerilen ortam daha sonra Ilcal yumuatt. Akabinde oylama balad ve Gönüllüler takm isim yazmaya geçti. Denisa Bernay yazd, Erdi de Elifi yazd. Eser, Tuçe, Gökhan, Elif, Burçak, Ogeday, Sadin ve Anl ise Denisay yazd. Böylece 28 Ocak Survivor 2017de ilk eleme aday Denisa oldu.

DENSA: KULS YAPTIM SEN DE YEDN!

Gönüllüler takm yarmacs Denisa eleme aday olduktan sonra; Ben una üzüldüm, sonuç belliydi. Arkadalarmn hepsini hala seviyorum, ben gidersem de nallah hepsi baarl olurlar. Kulis yaptm sen de yedin lafm yanl anlald diye konutu.

OGEDAY KM SÖYLED?

Bireysel kolye sahibi Ogeday ise öyle konutu; Kimseyle kiisel problemim yok. Ama bu aamadan sonra tek bakmam gereken ey performans, yar kazandryor mu ileride bize katk salayacak m onu görmeye çaltm. Bir karar aldm, bu kararm da öyle; bu dokunulmazlkta söyleyeceim isim Sadin abi diyerek ikinci eleme adayn Sadin olarak belirledi.

SURVIVOR ELEME ADAYLARI KM?

28 Ocak Survivor 2017de eleme aday kim sorusunun yant belli oldu. Survivor 2017de dokunulmazl kaybeden Gönüllüler takmnda en çok ismi yazlan Denisa ve Ogedayn söyledii Sadin eleme adaylar oldu. Pazar günü bir dokunulmazlk daha oynanacak ve iki eleme aday daha çkacak.

Ana Sayfaya Git