Görüş Bildir

Survivor 28 Ocak 2017 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? Ogeday kimi söyledi

Ekranların reyting rekortmeni Survivor 2017’de 28 Ocak akşamı dokunulmazlık oyununda kaybeden taraf yine Gönüllülerdi. Peki, 28 Ocak Survivor 2017 konseyde kimler eleme adayı oldu, konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimin ismini yazdı, Ogeday kimi söyledi, Survivor 2017 Gönüllüler konseyinde en çok ismi yazılan ve eleme adayları sorusunun yanıtı haberimizde.

Survivor 28 Ocak 2017 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? Ogeday kimi söyledi

OKTAY DEMİR

Survivor 2017’de ilk iki hafta geride kalmak üzere. Günler geçtikçe heyecan ve gerilim de giderek artıyor. Survivor 28 Ocak 2017 akşamı yayınlanan bölümde de heyecan ve gerilim had safhadaydı. Peki, Survivor 2017 gönüllüler konseyinde kimin ismi yazıldı, kim kimin ismini yazdı, 28 Ocak Survivor’da eleme adayları kimler oldu, Ogeday kimin ismini söyledi? İşte yanıtı…

GÖNÜLLÜLERDE OYLAMA BAŞLADI

Survivor 2017’de üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı ve kaybeden taraf Gönüllüler oldu. Gönüllüler Survivor 28 Ocak 2017 Cumartesi akşamı ada konseyinde iki eleme adayı göstermek zorundaydı. Acun Ilıcalı önce Ogeday’a söz verdi ve Ogeday ile Denisa arasında geçen haftanın tartışması yaşandı, gerilen ortamı daha sonra Ilıcalı yumuşattı. Akabinde oylama başladı ve Gönüllüler takımı isim yazmaya geçti. Denisa Berna’yı yazdı, Erdi de Elif’i yazdı. Eser, Tuğçe, Gökhan, Elif, Burçak, Ogeday, Sadin ve Anıl ise Denisa’yı yazdı. Böylece 28 Ocak Survivor 2017’de ilk eleme adayı Denisa oldu.

DENİSA: KULİS YAPTIM SEN DE YEDİN!

Gönüllüler takımı yarışmacısı Denisa eleme adayı olduktan sonra; “Ben şuna üzüldüm, sonuç belliydi. Arkadaşlarımın hepsini hala seviyorum, ben gidersem de İnşallah hepsi başarılı olurlar. Kulis yaptım sen de yedin lafım yanlış anlaşıldı ” diye konuştu.

OGEDAY KİMİ SÖYLEDİ?                                 

Bireysel kolye sahibi Ogeday ise şöyle konuştu; Kimseyle kişisel problemim yok. Ama bu aşamadan sonra tek bakmam gereken şey performans, yarış kazandırıyor mu ileride bize katkı sağlayacak mı onu görmeye çalıştım. Bir karar aldım, bu kararım da şöyle; bu dokunulmazlıkta söyleyeceğim isim Sadin abi” diyerek ikinci eleme adayını Sadin olarak belirledi.

SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİM?

28 Ocak Survivor 2017’de eleme adayı kim sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor 2017’de dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında en çok ismi yazılan Denisa ve Ogeday’ın söylediği Sadin eleme adayları oldu. Pazar günü bir dokunulmazlık daha oynanacak ve iki eleme adayı daha çıkacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi