Survivor 29 Ocak 2017 eleme adayları kim, konseyde kimin ismi yazıldı? İlhan Mansız kimi söyledi

Her an iz bırakan yarışmacıların bulunduğu Survivor 2017’de ikinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı. Survivor 29 Ocak 2017’de ilk kez bir Ünlüler konseyi yaşandı. 29 Ocak Survivor 2017’de eleme adayları kim oldu, konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimin ismini yazdı, Survivor 29 Ocak ada konseyinde Ünlüler takımında kimler eleme adayı?

Haberler 29.01.2017 - 23:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

YILMAZ BEKLEYEN

TV8in en elenceli ve en çok zor geçen yarma program Survivor 2017de önce ikinci dokunulmazlk oyunu oynand akabinde ise ada konseyi heyecan vard. Survivor 29 Ocak 2017de ikinci dokunulmazlk oyununu yaptklar strateji hatalar sonucu Ünlüler takm kaybetti ve aralarndan iki kiiyi eleme aday olarak göstermek zorunda kald. Peki, Survivor 29 Ocak 2017 Pazar akam Ünlüler konseyinde en çok kimin ismi yazld, kimler eleme aday oldu, kim kimin ismini yazd?

ÜNLÜLER KONSEYNDE KM KMN SMN YAZDI?

Survivor 2017de en çok ismi yazlan kii Ünlüler takmnn birinci eleme aday olacakt. Peki, 29 Ocak Survivorda kim kimin ismini yazd? Sabriye, Fatih ve Adem Bernay yazd, Sedat, lhan Mansz, Tark, Furkan ve Serhat Seday yazd. Berna ve Pnar Sabriyeyi yazd. Survivor 29 Ocak 2017de Ünlüler takmnda ismi en çok yazlan isim Seda oldu ve Seda ilk eleme aday oldu.

Eleme aday olan Seda; Benim tahmin ettiim bir sonuçtu. Adaya ilk admm attm andan u zamanki durumu sanmtm, çok fazla kiisel olaylardan olduunu düünmüyordum. Kendi aralarnda strateji yapyorlar, krgn deilim, zaten beklediim bir eydi diye konutu.

BREYSEL DOKUNULMAZ LHAN MANSIZ KM SÖYLED?

Survivor 2017de 29 Ocak Pazar akam lhan Mansz kimi söyledi sorusunun yant merak ediliyordu ve Acun Ilcal önce sebebini sonra da eleme adayn belirlemesi için lhan Mansza söz verdi. lhan Mansz ise; Adaya geldiimiz günden beri bir takm oluturma peindeyiz. Bu anlamda kendini istedii gibi arkadalarna ifade edemedi ve uzun vadede takmn huzurunu koruyabilmek için Sabriye dedi ve lhan Mansz Ünlülerin ikinci eleme adayn Sabriye olarak belirledi.

SABRYE GÖZYALARINA BOULDU!

Sabriye; Bunu duymak gerçekten çok üzücü. Adada baz arakadalar tam tanmyor beni, ben en ufak eyde çok sert çkan bir insanm. Aslnda çok iyi bir insanm, açk sözlü bir insanm, dedikodulara girmedim, bir ey söylemek istemiyorum, sevenlerime güveniyorum ve adada kalmak istiyorum ve bu verdikleri karar da beni düürmedi, daha çok güçlendirdi, hayrls neyse o olsun diyerek gözyalarna bouldu.

GÖNÜLLÜLERDEN 2, ÜNLÜLERDEN 2 ADAY!

Survivor 29 Ocak 2017 akam Ünlüler takmndan Sabriye ve Seda eleme aday oldu. 28 Ocak akam ise Gönüllülerden Denisa ve Sadin eleme aday olmutu. Böylelikle Gönüllülerden 2, Ünlülerden 2 isim eleme aday oldu. Dört eleme aday isimler Sabriye, Seda, Sadin ve Denisa oldu. Eleme adaylar belli olduktan sonra Acun Ilcal oylamay balatt. Sal günü kimin elenecei belli olacak.

Ana Sayfaya Git