Survivor 29 Ocak 2017 eleme adayları kim, konseyde kimin ismi yazıldı? İlhan Mansız kimi söyledi

Her an iz bırakan yarışmacıların bulunduğu Survivor 2017’de ikinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı. Survivor 29 Ocak 2017’de ilk kez bir Ünlüler konseyi yaşandı. 29 Ocak Survivor 2017’de eleme adayları kim oldu, konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimin ismini yazdı, Survivor 29 Ocak ada konseyinde Ünlüler takımında kimler eleme adayı?

Survivor 29 Ocak 2017 eleme adayları kim, konseyde kimin ismi yazıldı? İlhan Mansız kimi söyledi

YILMAZ BEKLEYEN

TV8’in en eğlenceli ve en çok zor geçen yarışma programı Survivor 2017’de önce ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı akabinde ise ada konseyi heyecanı vardı. Survivor 29 Ocak 2017’de ikinci dokunulmazlık oyununu yaptıkları strateji hataları sonucu Ünlüler takımı kaybetti ve aralarından iki kişiyi eleme adayı olarak göstermek zorunda kaldı. Peki, Survivor 29 Ocak 2017 Pazar akşamı Ünlüler konseyinde en çok kimin ismi yazıldı, kimler eleme adayı oldu, kim kimin ismini yazdı?

ÜNLÜLER KONSEYİNDE KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

Survivor 2017’de en çok ismi yazılan kişi Ünlüler takımının birinci eleme adayı olacaktı. Peki, 29 Ocak Survivor’da kim kimin ismini yazdı? Sabriye, Fatih ve Adem Berna’yı yazdı, Sedat, İlhan Mansız, Tarık, Furkan ve Serhat Seda’yı yazdı. Berna ve Pınar Sabriye’yi yazdı. Survivor 29 Ocak 2017’de Ünlüler takımında ismi en çok yazılan isim Seda oldu ve Seda ilk eleme adayı oldu.

Eleme adayı olan Seda; “Benim tahmin ettiğim bir sonuçtu. Adaya ilk adımımı attığım andan şu zamanki durumu sanmıştım, çok fazla kişisel olaylardan olduğunu düşünmüyordum. Kendi aralarında strateji yapıyorlar, kırgın değilim, zaten beklediğim bir şeydi” diye konuştu.

BİREYSEL DOKUNULMAZ İLHAN MANSIZ KİMİ SÖYLEDİ?

Survivor 2017’de 29 Ocak Pazar akşamı İlhan Mansız kimi söyledi sorusunun yanıtı merak ediliyordu ve Acun Ilıcalı önce sebebini sonra da eleme adayını belirlemesi için İlhan Mansız’a söz verdi. İlhan Mansız ise; “Adaya geldiğimiz günden beri bir takım oluşturma peşindeyiz. Bu anlamda kendini istediği gibi arkadaşlarına ifade edemedi ve uzun vadede takımın huzurunu koruyabilmek için Sabriye” dedi ve İlhan Mansız Ünlülerin ikinci eleme adayını Sabriye olarak belirledi.

SABRİYE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Sabriye; “Bunu duymak gerçekten çok üzücü. Adada bazı arakadaşlar tam tanımıyor beni, ben en ufak şeyde çok sert çıkan bir insanım. Aslında çok iyi bir insanım, açık sözlü bir insanım, dedikodulara girmedim, bir şey söylemek istemiyorum, sevenlerime güveniyorum ve adada kalmak istiyorum ve bu verdikleri karar da beni düşürmedi, daha çok güçlendirdi, hayırlısı neyse o olsun” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

GÖNÜLLÜLERDEN 2, ÜNLÜLERDEN 2 ADAY!                              

Survivor 29 Ocak 2017 akşamı Ünlüler takımından Sabriye ve Seda eleme adayı oldu. 28 Ocak akşamı ise Gönüllülerden Denisa ve Sadin eleme adayı olmuştu. Böylelikle Gönüllülerden 2, Ünlülerden 2 isim eleme adayı oldu. Dört eleme adayı isimler Sabriye, Seda, Sadin ve Denisa oldu. Eleme adayları belli olduktan sonra Acun Ilıcalı oylamayı başlattı. Salı günü kimin eleneceği belli olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz