Survivor 6 Mart 2017 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Sesler kısıldı, karınlar doydu

TV8’de bu kez ödül oyunuyla karşımıza çıktı Survivor 2017. Survivor 6 Mart 2017 ödül oyununda Gönüllüler ve Ünlüler karşı karşıya geldi. Müthiş eşleşmelerin olduğu ödül oyunu nefesleri kesti. Peki, Survivor 2017 6 Mart ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi, Survivor 6 Mart ödülü hangi takım aldı?

Haberler 06.03.2017 - 22:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Survivor 2017de dokunulmazlk oyunlarn kaybeden Ünlüler takm, bu kez ödül oyununu kazanp karnlarn doyurmak istiyordu. Peki, Survivor 2017 ödül oyununu kim kazand, 6 Mart Survivorda kim kazand, Survivor 2017 6 Mart ödül oyununu kim kazand, Survivor 6 Mart 2017 ödül neydi, hangi takm kazand? te cevab haberimizde.

LK TURU ÜNLÜLER KAZANINCA

Dominikte oldukça zor bir parkurda ödül oyunu oynand. Hz, beceri, konsantrasyon, denge ve at baars isteyen zor ödül oyununda Ünlüler takm ilk tura daha iyi balad. Ünlüler takmnda Adem, lhan Mansz ve Semann baars ilk turu kazanmalarn salad. Survivor 6 Mart 2017 ödül oyununda ilk turu Ünlüler kazand.

KNC TURDA GÖNÜLLÜLER TAKIMI GER DÖNDÜ

Survivor 2017 6 Mart ödül oyununda ikinci tura Gönüllüler takm iyi balad. Sabriyenin oyun kaybetmesi yine Ünlüler takm yarmaclarn kzdrd. kinci turda Gönüllüler takm büyük bir farkla ikinci turu 5-2 kazand.

FNAL TURUNDA BÜYÜK HEYECAN

Final turunun ilk mücadelesinde Adem ve Ogeday kar karya geldi, Ademin atlar daha baarl olunca Ünlüler takm 1-0 öne geçti. Daha sonra Elif ve Pnar karlat. Pnar ve Elif parkuru birlikte bitirse de Pnar atlarda daha baarlyd ve 2-0 öne geçti. te burada Gönüllüler takm elemede yapt hatay pahalya ödedi. Son oyunda Ünlüler takmndan Sedat, Gönüllüler takmndan Bulut ile eleti. Belki de Gönüllüler takmnn en iyisi Gökhan ve Anld, ancak en iyilere Bulutu çkardlar. Bulut ve Sedatn karlamasnda nefesler tutuldu, iki yarmac da ayn anda geldi ve atlarda labutlar Sedat daha önce devirdi ve ödülü Ünlülerin kazandn belirledi.

BR TARAFTA HÜZÜN, BR TARAFTA SEVNç

Gönüllüler takmnda hüzün, Ünlüler takmnda sevinç hakimdi. Uzun süren galibiyetler sonucunda Gönüllüler takm bu kez malup oldu ve ödülü Ünlüler kaptrdlar. Ünlüler yarmaclar oyun bittii anda kümeleip sevinç gösterisi yaptlar.

Ana Sayfaya Git