Survivor 6 Mart 2017 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Sesler kısıldı, karınlar doydu

TV8’de bu kez ödül oyunuyla karşımıza çıktı Survivor 2017. Survivor 6 Mart 2017 ödül oyununda Gönüllüler ve Ünlüler karşı karşıya geldi. Müthiş eşleşmelerin olduğu ödül oyunu nefesleri kesti. Peki, Survivor 2017 6 Mart ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi, Survivor 6 Mart ödülü hangi takım aldı?

Survivor 6 Mart 2017 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Sesler kısıldı, karınlar doydu

Survivor 2017’de dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Ünlüler takımı, bu kez ödül oyununu kazanıp karınlarını doyurmak istiyordu. Peki, Survivor 2017 ödül oyununu kim kazandı, 6 Mart Survivor’da kim kazandı, Survivor 2017 6 Mart ödül oyununu kim kazandı, Survivor 6 Mart 2017 ödül neydi, hangi takım kazandı? İşte cevabı haberimizde.

İLK TURU ÜNLÜLER KAZANINCA…                                                

Dominik’te oldukça zor bir parkurda ödül oyunu oynandı. Hız, beceri, konsantrasyon, denge ve atış başarısı isteyen zor ödül oyununda Ünlüler takımı ilk tura daha iyi başladı. Ünlüler takımında Adem, İlhan Mansız ve Sema’nın başarısı ilk turu kazanmalarını sağladı. Survivor 6 Mart 2017 ödül oyununda ilk turu Ünlüler kazandı.

İKİNCİ TURDA GÖNÜLLÜLER TAKIMI GERİ DÖNDÜ

Survivor 2017 6 Mart ödül oyununda ikinci tura Gönüllüler takımı iyi başladı. Sabriye’nin oyun kaybetmesi yine Ünlüler takımı yarışmacılarını kızdırdı. İkinci turda Gönüllüler takımı büyük bir farkla ikinci turu 5-2 kazandı.

FİNAL TURUNDA BÜYÜK HEYECAN

Final turunun ilk mücadelesinde Adem ve Ogeday karşı karşıya geldi, Adem’in atışları daha başarılı olunca Ünlüler takımı 1-0 öne geçti. Daha sonra Elif ve Pınar karşılaştı. Pınar ve Elif parkuru birlikte bitirse de Pınar atışlarda daha başarılıydı ve 2-0 öne geçti. İşte burada Gönüllüler takımı eşleşmede yaptığı hatayı pahalıya ödedi. Son oyunda Ünlüler takımından Sedat, Gönüllüler takımından Bulut ile eşleşti. Belki de Gönüllüler takımının en iyisi Gökhan ve Anıl’dı, ancak en iyilere Bulut’u çıkardılar. Bulut ve Sedat’ın karşılaşmasında nefesler tutuldu, iki yarışmacı da aynı anda geldi ve atışlarda labutları Sedat daha önce devirdi ve ödülü Ünlülerin kazandığını belirledi.

BİR TARAFTA HÜZÜN, BİR TARAFTA SEVİNÇ

Gönüllüler takımında hüzün, Ünlüler takımında sevinç hakimdi. Uzun süren galibiyetler sonucunda Gönüllüler takımı bu kez mağlup oldu ve ödülü Ünlüler kaptırdılar. Ünlüler yarışmacıları oyun bittiği anda kümeleşip sevinç gösterisi yaptılar.

Kaynak: Diyarbakır Söz