Survivor ünlü konuğu olacak MİSAFİR Demet Özdemir kimdir?

Güzeller Güzeli Demet Özdemir ve yıllardır rekorları elinden bırakmayan Survivor. İkisi bir araya gelince tabii ki de izlenme rekorları kırılacak. Reytingleri sürekli üzerinde tutmayı başaran ve bunu gerek konukları gerekse de oyunları oyuncuları ile sağlayan Acun Ilıcalı, Survivor konuğu olarak bu kere Demet özdemir'i seçti. Bu yaza iddialı başlayan Demet Özdemir mavi tur için 170 bin lira ödediği iddiaları geçtiğimiz günlerde gündeme oturmuşken, Survivor'a konuk olarak gideceği akabinde de herkes Demet Özdemir kimdir şeklinde aramalara başladı.

Haberler 17.06.2020 - 17:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güzeller Güzeli Demet Özdemir ve yllardr rekorlar elinden brakmayan Survivor. kisi bir araya gelince tabii ki de izlenme rekorlar krlacak. Reytingleri sürekli üzerinde tutmay baaran ve bunu gerek konuklar gerekse de oyunlar oyuncular ile salayan Acun Ilcal, Survivor konuu olarak bu kere Demet özdemiri seçti. Bu yaza iddial balayan Demet Özdemir mavi tur için 170 bin lira ödedii iddialar geçtiimiz günlerde gündeme oturmuken, Survivora konuk olarak gidecei akabinde de herkes Demet Özdemir kimdir eklinde aramalara balad.

Survivor ünlü görümelerinde konuk olacak olan Demet Özdemirin bilindii üzere ünlülüün zirvesi Erkenci Ku ile tamamlanmt. Survivor ünlüler görümesi kazanan grup, Demet Özdemir ile görüecek. Peki demet özdemir kimdir?

Survivor Anlat Bakalmda Demet Özdemirin yan sra Bensu Soral, Enis Arkan, Furkan Korkmaz, Haluk Levent, Danilo Zanna, Eser Yenenler ve Mustafa Ceceli de yaracak.

Özdemir, 26 ubat 1992de 3 çocuklu bir ailenin en küçüü olarak Kocaelide dodu.Ailesi Bulgaristan göçmenidir. Annesi ve babas ayrld için annesi ve ablasyla stanbula tanmtr. Özdemir bir röportajda belirttii babasyla ilikisi üzerine: Yllarca görümedik ama ksa süre önce bartk. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiini ya da sevmediini düünmedim. Sadece çok inatçdr. dedi.

Bengünün dans ekibinde yer alp daha sonra Efes Kzlar kadrosunda dans etmeye balamtr. 2011-2013 yllar arasnda Studio Oyuncularnda yürütülen eitimlere katlarak iki yl boyunca oyunculuk eitimi almtrMustafa Sandaln Ate Et ve Unut adl klibinde de yer almtr.lk televizyon deneyiminde ise 2013 ylnda FOX TVde yaymlanan ba rollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylat Sana Bir Sr Vereceim adl dizide Aylin karakterini canlandrmtr. Daha sonra Kurt Seyit ve ura adl dizide Alya karakterini, Tut Sözünü adl Sinema filminde ise Demet karakterini canlandrmtr. Star TVde yaymlanan, barolleri Yusuf çim ile birlikte paylat çilek Kokusu adl dizide Asl karakterini canlandrmtr. Bengünün Hodri Meydan arksnn klibinde oynamtr. 2016 Haziran ayndan itibaren FOX TV de yaymlanm olan No:309 adl dizide Lale karakterini canlandrmtr. 2017 ylnda Burak Aksakn yazp yönettigi Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminde Aysel karakterini canlandrmtr.2018-2019 yllarnda Star TVde yaymlanan Erkenci Ku adl dizide 2 sezon Sanem karakterini canlandrmtr[9] Erkenci Ku dizisindeki performans ile Orta Dounun en prestijli ödül töreni Murex Dor Ödüllerinde En yi Kadn Oyuncu ödülüne layk görülmütür. 2019 Aralk ayndan itibaren TV8de yaymlanan ve Psikiyatrist Gülseren Budaycolunun Camdaki Kz adl gerçek bir romandan uyarlanan Doduun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat vermektedir.

Filmografi

Sinema
Yl Balk Rolü Notlar
2015 Tut Sözünü Demet Barol Oyuncusu
2017 Sen Kiminle Dans Ediyorsun Aysel Barol Oyuncusu
Televizyon
Yl Balk Rolü Notlar
2013 Sana Bir Sr Vereceim Aylin Gündodu Barol Oyuncusu
2014 Kurt Seyit ve ura Alya Baronez Yardmc Karakter
2015 çilek Kokusu Asl Koçer Mazharolu Barol Oyuncusu
2016-2017 No.:309 Lale Yenilmez Sarhan Barol Oyuncusu
2018-2019 Erkenci Ku Sanem Aydn Barol Oyuncusu
2019- Doduun Ev Kaderindir Zeynep Karaca Barol Oyuncusu
Reklam
Yl irket/Ürün Kaynak Notlar
2012 Pegasus Hava Yollar
2015 FreshCompany Reklam Yüzü
2016 Garnier Reklam Yüzü
2019 Pantene - Reklam Yüzü

Can Yaman, 8 Kasm 1989 tarihinde stanbulda ailesinin tek çocuu olarak domutur. Baba tarafndan Arnavut kökenlidir.[1] talyan Lisesini birinci olarak bitiren Yaman, Yeditepe Üniversitesinin hukuk bölümünden 2012 ylnda dereceyle mezun olmutur. Mezun olduktan sonra 1 yl zorunlu staj için Awaterhouse Coopers adndaki dünyaca ünlü kurumsal bir firmada alt ay avukatlk yapmtr. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yamann yeenidir.[2][3][4][5] Yaman, iyi derecede talyanca ve ngilizce bilmektedir.

Can Yaman, Cüneyt Sayldan oyunculuk eitimi almtr. lk televizyon deneyimini, 2014 ylnda yönetmenliini Türkan Deryann yapt, barollerini Bennu Yldrmlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Sinem Kobal, Frat çelik ve Sezai Aydnn paylat, Star TVde yaymlanan Gönül leri adl dizide Bedir Kocada karakteri ile yapmtr. 2015 ylnda yönetmenliini Osman Snavn yapt, FOX TVde yaymlanan nadna Ak adl dizide Yaln Aras karakterini canlandrmtr. 2016 ylnda barollerini Yeliz Kuvanc ile paylat, kadrosunda Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent akrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral ve Veysel Dikerin de yer ald Hangimiz Sevmedik adl dizide Tark çam karakterini canlandrmtr. 2017 ylnda yönetmenliini çar Bayrakn yapt, barollerini Özge Gürel ile paylat, Star TVde yaymlanan Dolunay adl dizide Ferit Aslan karakterini canlandrmtr. 2018-2019 yllarnda Star TVde yaymlanan, çar Bayrak ve Aytaç çiçekin yönettii, barollerini Demet Özdemir ile paylat Erkenci Ku adl dizide Can Divit karakterini canlandrmtr.

DODUUN EV KADERNDR DZSNN KONUSU NE?

Doduun Ev Kaderindir dizisi Dr. Gülseren Budaycolunun çok okunan kitab Camdaki Kzdan esinlenerek televizyona uyarlanacak. Doduun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi ve Zeynepin zorlu ak efsanesi izleyicisi karsna çkarlacak. çocukken büyük aclar çeken Mehdi ve Zeynep zorlu bir hayat mücadelesi içindedir ve ikisinin de ruhlar yllar geçse de çocukken aldklar yaralarla doludur. ki yaral ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak. kilinin bu yolculuunu artk yalnzca sözlüklerde bulunan aka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktr.

Ana Sayfaya Git