Görüş Bildir

Survivor ünlü konuğu olacak MİSAFİR Demet Özdemir kimdir?

Güzeller Güzeli Demet Özdemir ve yıllardır rekorları elinden bırakmayan Survivor. İkisi bir araya gelince tabii ki de izlenme rekorları kırılacak. Reytingleri sürekli üzerinde tutmayı başaran ve bunu gerek konukları gerekse de oyunları oyuncuları ile sağlayan Acun Ilıcalı, Survivor konuğu olarak bu kere Demet özdemir'i seçti. Bu yaza iddialı başlayan Demet Özdemir mavi tur için 170 bin lira ödediği iddiaları geçtiğimiz günlerde gündeme oturmuşken, Survivor'a konuk olarak gideceği akabinde de herkes Demet Özdemir kimdir şeklinde aramalara başladı.

Survivor ünlü konuğu olacak MİSAFİR Demet Özdemir kimdir?

Güzeller Güzeli Demet Özdemir ve yıllardır rekorları elinden bırakmayan Survivor. İkisi bir araya gelince tabii ki de izlenme rekorları kırılacak. Reytingleri sürekli üzerinde tutmayı başaran ve bunu gerek konukları gerekse de oyunları oyuncuları ile sağlayan Acun Ilıcalı, Survivor konuğu olarak bu kere Demet özdemir'i seçti. Bu yaza iddialı başlayan Demet Özdemir mavi tur için 170 bin lira ödediği iddiaları geçtiğimiz günlerde gündeme oturmuşken, Survivor'a konuk olarak gideceği akabinde de herkes Demet Özdemir kimdir şeklinde aramalara başladı. 

Survivor ünlü görüşmelerinde konuk olacak olan Demet Özdemir'in bilindiği üzere ünlülüğün zirvesi Erkenci Kuş ile tamamlanmıştı. Survivor ünlüler  görüşmesi kazanan grup, Demet Özdemir ile görüşecek. Peki demet özdemir kimdir?

 Survivor Anlat Bakalım’da Demet Özdemir’in yanı sıra Bensu Soral, Enis Arıkan, Furkan Korkmaz, Haluk Levent, Danilo Zanna, Eser Yenenler ve Mustafa Ceceli de yarışacak.

Özdemir, 26 Şubat 1992'de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli'de doğdu.Ailesi Bulgaristan göçmenidir. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşınmıştır. Özdemir bir röportajda belirttiği babasıyla ilişkisi üzerine: "Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır." dedi.

Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başlamıştır. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları'nda yürütülen eğitimlere katılarak iki yıl boyunca oyunculuk eğitimi almıştırMustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer almıştır.İlk televizyon deneyiminde ise 2013 yılında FOX TV'de yayımlanan baş rollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır. Star TV'de yayımlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün "Hodri Meydan" şarkısının klibinde oynamıştır. 2016 Haziran ayından itibaren FOX TV de yayımlanmış olan No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Burak Aksak'ın yazıp yönettigi Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminde "Aysel" karakterini canlandırmıştır.2018-2019 yıllarında Star TV'de yayımlanan Erkenci Kuş adlı dizide 2 sezon "Sanem" karakterini canlandırmıştır[9] Erkenci Kuş dizisindeki performansı ile Orta Doğu'nun en prestijli ödül töreni Murex D'or Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülüne layık görülmüştür. 2019 Aralık ayından itibaren TV8'de yayımlanan ve Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı gerçek bir romandan uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde "Zeynep" karakterine hayat vermektedir.

Filmografi

Sinema
Yıl Başlık Rolü Notlar
2015 Tut Sözünü Demet Başrol Oyuncusu
2017 Sen Kiminle Dans Ediyorsun Aysel Başrol Oyuncusu
Televizyon
Yıl Başlık Rolü Notlar
2013 Sana Bir Sır Vereceğim Aylin Gündoğdu Başrol Oyuncusu
2014 Kurt Seyit ve Şura Alya Baronez Yardımcı Karakter
2015 Çilek Kokusu Aslı Koçer Mazharoğlu Başrol Oyuncusu
2016-2017 No.:309 Lale Yenilmez Sarıhan Başrol Oyuncusu
2018-2019 Erkenci Kuş Sanem Aydın Başrol Oyuncusu
2019- Doğduğun Ev Kaderindir Zeynep Karaca Başrol Oyuncusu
Reklam
Yıl Şirket/Ürün Kaynak Notlar
2012 Pegasus Hava Yolları 
2015 FreshCompany Reklam Yüzü
2016 Garnier  Reklam Yüzü
2019 Pantene - Reklam Yüzü

Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Baba tarafından Arnavut kökenlidir.[1] İtalyan Lisesi'ni birinci olarak bitiren Yaman, Yeditepe Üniversitesi'nin hukuk bölümünden 2012 yılında dereceyle mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra 1 yıl zorunlu staj için Awaterhouse Coopers adındaki dünyaca ünlü kurumsal bir firmada altı ay avukatlık yapmıştır. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğenidir.[2][3][4][5] Yaman, iyi derecede İtalyanca ve İngilizce bilmektedir.

Can Yaman, Cüneyt Sayıl'dan oyunculuk eğitimi almıştır. İlk televizyon deneyimini, 2014 yılında yönetmenliğini Türkan Derya'nın yaptığı, başrollerini Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Sinem Kobal, Fırat Çelik ve Sezai Aydın'ın paylaştığı, Star TV'de yayımlanan Gönül İşleri adlı dizide Bedir Kocadağ karakteri ile yapmıştır. 2015 yılında yönetmenliğini Osman Sınav‘ın yaptığı, FOX TV'de yayımlanan İnadına Aşk adlı dizide Yalın Aras karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında başrollerini Yeliz Kuvancı ile paylaştığı, kadrosunda Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral ve Veysel Diker‘in de yer aldığı Hangimiz Sevmedik adlı dizide Tarık Çam karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, başrollerini Özge Gürel ile paylaştığı, Star TV'de yayımlanan Dolunay adlı dizide Ferit Aslan karakterini canlandırmıştır. 2018-2019 yıllarında Star TV'de yayımlanan, Çağrı Bayrak ve Aytaç Çiçek'in yönettiği, başrollerini Demet Özdemir ile paylaştığı Erkenci Kuş adlı dizide Can Divit karakterini canlandırmıştır.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİNİN KONUSU NE?

'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun çok okunan kitabı Camdaki Kız’dan esinlenerek televizyona uyarlanacak. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi ve Zeynep’in zorlu aşk efsanesi izleyicisi karşısına çıkarılacak. Çocukken büyük acılar çeken Mehdi ve Zeynep zorlu bir hayat mücadelesi içindedir ve ikisinin de ruhları yıllar geçse de çocukken aldıkları yaralarla doludur. İki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir