Tabancayla öldürüp, otomobilini ateşe verdiler

ŞANLIURFA'nın Birecik ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, otoyolda durdurdukları otomobildeki Selim Karadağ'ı (44) tabancayla öldürüp, aracı ateşe verdikten sonra kaçtı. Karadağ'ın cesedi, itfaiye tarafından araçtan çıkarıldı.

Haberler 03.03.2018 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, öle saatlerinde Birecik- Gaziantep otoyolunun 19uncu kilometresinde meydana geldi. Selim Karada, iddiaya göre, otoyolda plakas belirlenemeyen otomobiliyle ilerlerken, kimlii belirsiz kii ya da kiiler tarafndan önü kesilerek durduruldu. Bu srada kurun yamura tutulan Karada, bana isabet eden mermiyle olay yerinde öldü. Tabancal saldrganlar, geride iz brakmamak için Selim Karadan cesedinin bulunduu otomobili, üzerine benzin döküp atee verdikten sonra kaçt. Alev topuna dönen otomobili gören dier araç sürücüleri, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

VAHCE ÖLDÜRÜLMÜ

hbarla olay yerine gelen ekipler, otomobildeki yangna müdahale edip alevleri söndürdü. Araç içerisinde inceleme yapan ekipler, Selim Karadan cesedini buldu. Karadan cesedi, ekipler tarafndan araçtan çkarlp otopsi için Birecik Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Selim Karadan ölüm haberini alan yaknlar hastaneye akn etti. Jandarma, katil zanls ya da zanllarnn kimliklerinin belirlenip, yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git