TEM Otoyolu Silivri Kumburgaz Mevkii'nde trafik canavarı 2 can aldı! Minibüs ile TIR dehşeti yaşandı

TEM Otoyolunda son dakika meydana gelen kazanın minibüsün TIR'a çarptığı ve ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi. TEM Otoyolu Kumburgaz Mevkii'nde aşırı hızlı ve aşırı yüklü olduğu iddia edilen bir minibüs kontrolden çıkarak tıra çarptı.

Haberler 08.06.2017 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TEM Otoyolunda son dakika meydana gelen kazann minibüsün TIRa çarpt ve ölü ve yarallarn olduu örenildi. TEM Otoyolu Kumburgaz Mevkiinde ar hzl ve ar yüklü olduu iddia edilen bir minibüs kontrolden çkarak tra çarpt. çarpmann etkisiyle minibüsteki çok sayda eya yola savrulurken otoyolda trafik durma noktasna geldi. TEM Otoyolu Kumburgaz mevkiinde TIRa arkadan çarpan minibüsteki 2 kii öldü, 1 kii de yaraland.

Kaza saat 08.45 sralarnda meydana geldi. TIRa arkadan çarpan minibüsün sürücüsü Aptula Yalçn ile yanndaki Nazmi Hasanolu hayatn kaybetti. TIR sürücüsü Mustafa Belge ise yaraland. Kaza nedeniyle TEMde trafik younluu olutu. Kazada Bulgaristana giden minibüsteki eyalar da yola saçld. Trafik uzun süre tek eritten saland. Kaza yapan araçlarn ve yoldaki eyalarn kaldrlmasnn ardndan TEMde trafik normale döndü.

Ana Sayfaya Git