Görüş Bildir

TEM Otoyolu Silivri Kumburgaz Mevkii'nde trafik canavarı 2 can aldı! Minibüs ile TIR dehşeti yaşandı

TEM Otoyolunda son dakika meydana gelen kazanın minibüsün TIR'a çarptığı ve ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi. TEM Otoyolu Kumburgaz Mevkii'nde aşırı hızlı ve aşırı yüklü olduğu iddia edilen bir minibüs kontrolden çıkarak tıra çarptı.

TEM Otoyolu Silivri Kumburgaz Mevkii'nde trafik canavarı 2 can aldı! Minibüs ile TIR dehşeti yaşandı

TEM Otoyolunda son dakika meydana gelen kazanın minibüsün TIR'a çarptığı ve ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi. TEM Otoyolu Kumburgaz Mevkii'nde aşırı hızlı ve aşırı yüklü olduğu iddia edilen bir minibüs kontrolden çıkarak tıra çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüsteki çok sayıda eşya yola savrulurken otoyolda trafik durma noktasına geldi. TEM Otoyolu Kumburgaz mevkiinde TIR'a arkadan çarpan minibüsteki 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza saat 08.45 sıralarında meydana geldi. TIR'a arkadan çarpan minibüsün sürücüsü Aptula Yalçın ile yanındaki Nazmi Hasanoğlu hayatını kaybetti. TIR sürücüsü Mustafa Belge ise yaralandı. Kaza nedeniyle TEM'de trafik yoğunluğu oluştu. Kazada Bulgaristan'a giden minibüsteki eşyalar da yola saçıldı. Trafik uzun süre tek şeritten sağlandı. Kaza yapan araçların ve yoldaki eşyaların kaldırılmasının ardından TEM'de trafik normale döndü.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir