THY uçuşa hazır uçuşlar ne zaman başlayacak? THY iç hatlar, dış hatlar uçuşlar

THY uçuşlar ne zaman başlıyor? sorusu uzunca zamandır merakla cevabı bekleniyor. THY uçuşlar ne zaman başlıyor? pandemi dönemini yaşadığımız şu günlerde hayatın normale dönmeye başlaması ve corona virüsünün etkinliğini kaybetmeye başlaması ile birlikte merak ediliyor. THY UÇUŞLAR başlama tarihi hakkında THY yetkililerinden açıklama geldi.

Haberler 20.05.2020 - 23:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

THY uçular ne zaman balyor? sorusu uzunca zamandr merakla cevab bekleniyor. THY uçular ne zaman balyor? pandemi dönemini yaadmz u günlerde hayatn normale dönmeye balamas ve corona virüsünün etkinliini kaybetmeye balamas ile birlikte merak ediliyor. THY UçULAR balama tarihi hakknda THY yetkililerinden açklama geldi.

THY UçULAR NE ZAMAN BALAYACAK?

THY yönetim Kurulunca yaplan açklama da iç hat ve d hatlarn uçua açlaca tarihler belirlendi. THY uçular ne zaman balayacak sorusunun cevab hakknda yaptmz detayl aratrmada 4 Haziran da THY iç Hatlar n uçua açlaca ve 10 Haziranda da THY d hatlarn uçua açlaca haberine ulatk. Gerek i, gerek gezmek, gerek ziyaret bakmndan 4 Haziranda THY Uçularn açlmas ile birlikte hayat normale dönecek.

THY YÖNETM KURULU AçIKLADI

THY yönetim kurulunca THY uçular ne zaman balayacak sorusunun cevabna ulatmz yaplan açklama u ekilde;

ç hat seferleri 4 Haziranda d hat seferleri ise 10 Haziranda balayacak. Yolcularmzn beraberinde getirdikleri kabin bagajlar artk kabin içerisinde tanmayacak. Uçak altna kabul edilecek. 8 kilogramlk kabin bagaj hakk uçak alt bagaj hakkna eklenecek. El çantas ise kabinde tanabilecek.

Türk Hava Yollar Anonim Ortakl (BIST: THYAO ), Türkiyenin bayrak tayc ulusal hava yolu irketidir. Türk Hava Yollarnn merkezi stanbuldadr. Türk Hava Yollarnn uçu a Avrupa, Orta Dou, Uzak Dou, Kuzey Afrika, Orta Afrika, Güney Afrika, Kuzey ve Güney Amerikaya kadar uzanmaktadr. 2015 ylnda 61,2 milyon, 2018 ylnda 75,2 milyon, 2019 ylnda 74,2 milyon yolcu tamtr.

Skytraxn 2016 ödüllerine göre arka arkaya 6. kez Avrupann en iyi hava yolu seçilmitir ve hlihazrda dünyann en iyi 4. havayoludur. Ayrca pek çok alanda yüksek dereceler elde etmitir. Star Alliance üyesi Türk Hava Yollar 120 ülkede, 49u iç hat, 243ü d hat olmak üzere 292 ehir ve 300 havaalanna uçmaktadr. Bu geni uçu a sayesinde dünyann en çok ülkesine sefer düzenleyen havayolu unvanna sahiptir.

24 ubat 2017 ylnda yaymlanan kararname ile devlete ait %49,12 oranndaki hissenin Türkiye Varlk Fonuna devredilmesi kararlatrlmtr.

Ana Sayfaya Git