THY uçuşa hazır uçuşlar ne zaman başlayacak? THY iç hatlar, dış hatlar uçuşlar

THY uçuşlar ne zaman başlıyor? sorusu uzunca zamandır merakla cevabı bekleniyor. THY uçuşlar ne zaman başlıyor? pandemi dönemini yaşadığımız şu günlerde hayatın normale dönmeye başlaması ve corona virüsünün etkinliğini kaybetmeye başlaması ile birlikte merak ediliyor. THY UÇUŞLAR başlama tarihi hakkında THY yetkililerinden açıklama geldi.

THY uçuşa hazır uçuşlar ne zaman başlayacak? THY iç hatlar, dış hatlar uçuşlar

THY uçuşlar ne zaman başlıyor? sorusu uzunca zamandır merakla cevabı bekleniyor. THY uçuşlar ne zaman başlıyor? pandemi dönemini yaşadığımız şu günlerde hayatın normale dönmeye başlaması ve corona virüsünün etkinliğini kaybetmeye başlaması ile birlikte merak ediliyor. THY UÇUŞLAR başlama tarihi hakkında THY yetkililerinden açıklama geldi.

THY UÇUŞLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

THY yönetim Kurulunca yapılan açıklama da iç hat ve dış hatların uçuşa açılacağı tarihler belirlendi. THY uçuşlar ne zaman başlayacak sorusunun cevabı hakkında yaptığımız detaylı araştırmada 4 Haziran' da THY iç Hatlar 'ın uçuşa açılacağı ve 10 Haziran'da da THY dış hatlar'ın uçuşa açılacağı haberine ulaştık. Gerek iş, gerek gezmek, gerek ziyaret bakımından 4 Haziran'da THY Uçuşların açılması ile birlikte hayat normale dönecek.

THY YÖNETİM KURULU AÇIKLADI

THY  yönetim kurulunca THY uçuşlar ne zaman başlayacak sorusunun cevabına ulaştığımız yapılan açıklama şu şekilde;

"İç hat seferleri 4 Haziran'da dış hat seferleri ise 10 Haziran'da başlayacak. Yolcularımızın beraberinde getirdikleri kabin bagajları artık kabin içerisinde taşınmayacak. Uçak altına kabul edilecek. 8 kilogramlık kabin bagaj hakkı uçak altı bagaj hakkına eklenecek. El çantası ise kabinde taşınabilecek."

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı (BIST: THYAO ), Türkiye'nin bayrak taşıyıcı ulusal hava yolu şirketidir. Türk Hava Yolları'nın merkezi İstanbul'dadır. Türk Hava Yolları'nın uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Uzak Doğu, Kuzey Afrika, Orta Afrika, Güney Afrika, Kuzey ve Güney Amerika'ya kadar uzanmaktadır. 2015 yılında 61,2 milyon, 2018 yılında 75,2 milyon, 2019 yılında 74,2 milyon yolcu taşımıştır.

Skytrax'ın 2016 ödüllerine göre arka arkaya 6. kez Avrupa'nın en iyi hava yolu seçilmiştir ve hâlihazırda dünyanın en iyi 4. havayoludur. Ayrıca pek çok alanda yüksek dereceler elde etmiştir. Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları; 120 ülkede, 49'u iç hat, 243'ü dış hat olmak üzere 292 şehir ve 300 havaalanına uçmaktadır. Bu geniş uçuş ağı sayesinde dünyanın en çok ülkesine sefer düzenleyen havayolu unvanına sahiptir.

24 Şubat 2017 yılında yayımlanan kararname ile devlete ait %49,12 oranındaki hissenin Türkiye Varlık Fonu'na devredilmesi kararlaştırılmıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz