Tırnak yeme alışkanlığı protez tırnakla son bulacak

Tırnak yeme alışkanlığı olan vatandaşların bu alışkanlıklarından vazgeçmeleri için protez tırnak uygulaması başlatıldı. Diyarbakır'da bir güzellik firması tarafından yapılan uygulama ile hem tırnak yeme alışkanlığı hem de her gün oje sürme durumu ortadan kalkıyor.

Haberler 05.12.2020 - 00:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Trnak yeme alkanl olan vatandalarn alkanlklarndan vazgeçmesi için tercih edilen protez trnak, parmaklarn estetik durmas için de uygulanyor. Yaklak 3 saat süren, parmaklarn hem estetik durmasn hem de ojelere sürekli para harcanmasn ortadan kaldracak olan bu uygulama, protez trnak ve kalc oje uzman Roza Ayaz tarafndan Diyarbakrda bir güzellik merkezinde uygulanmaya baland.

CNSYET FARK ETMEKSZN PROTEZ TIRNAK UYGULAMASI YAPIYORUZ

Protez trnak ve kalc oje uzman Roza Ayaz, cinsiyet fark etmeksizin dananlarna uygulamay yaptklarn söyledi. Ayaz, Protez trna en çok trnak yeme alkanl olan kiiler tercih ediyor. Daha sonra parmaklarn estetik görmek isteyen kadnlar da yapabiliyor. Trnak yeme alkanl olanlar protez trnak uygulaynca trnakta katman meydana geliyor, 21 gün içerisinde beyin tepki vererek o alkanl devre d brakyor. Daha çok jel trnak kullanma taraftarym, çünkü daha doal gösteriyor ve kimyasal içerii az olduu için daha fazla tercih ediyoruz. Manikürün tabii ki de trnaa faydalar vardr. Hem estetik olarak görünümünden dolay manikürün faydalar vardr. Orada barikat kurmu küçük deri tabakas orada trnan üst katmanndan beslenmesine ya da nefes almasna engel oluyor. Bu sebepten dolay hem görünüm olarak duruyor, o görünümü ksa dokunularla yok edebiliyoruz. Protez trnan yanl bilinen taraf var, ilem yapld zaman trnak nefes almadn söylüyorlar. Trnaa herhangi bir zarar yoktur, nefes almama gibi bir konu yok, çünkü trnaklar kökünde bulunan metristen besleniyorlar. Protez trnak ve kalc oje cebe faydas vardr. Biz kadnlarn daha önce kalc oje yokken en çok yakndmz eylerden biri de oydu. Oje yaptktan 2 gün sonra hemen trnak uçlarnda atmalar meydana gelirdi, bu sebepten dolay ojeyi daha fazla ksa vadeli olarak kullanrdk. Ama kalc ojede tam kat olarak tamamen kaplatyoruz, çevresel faktörden zarar görmesini engelliyoruz. Bu sebepten dolay yapm olduumuz trnak 3 ile 5 hafta aras kullanabiliyorlar. Kalc oje yaklak 1 saat sürüyor, protez trnakta eklersek trnaa uygun uyguland için ortalama 3 saat sürüyor. Normalde maliyeti yüksek ama yaptmz kampanya ile manikür, jel trnak ve kalc oje ile beraber 299 liraya yapyoruz. Bu uygulamann herhangi bir mevsimi yok yaz, k uygulanabilir. Merkezimizde cinsiyet ayrm hiçbir ekilde yoktur, protez trnak isteyen erkekler istedii ekilde yapabilir. Kadnlar zaten yapyorlar, erkeklerde özellikle manikür ve pedikür çok fazla tercih ediliyor. Erkekler günümüzde çok fazla modernleme sürecinde daha fazla tercih ediliyor, çünkü onlar da daha estetik trnak istiyorlar dedi.

Ana Sayfaya Git