Toplu nikah kıyıldı

Valilik ve Büyükşehir Belediyesince 41 çift için toplu nikah töreni düzenlendi

Haberler 12.03.2017 - 11:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinde Valilik ve çileri Bakanlnca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamnda görevlendirme yaplan Mardin Büyükehir Belediyesince 41 çift için toplu nikah töreni gerçekletirildi.

Valilik ile Mardin Büyükehir Belediyesi Kadn ve Gençlik Hizmetlerince 8 Mart Dünya Kadnlar Günü etkinlikleri kapsamnda Kzltepe ilçesinde Mova Park Düün Salonunda 41 çiftin nikah kyld.

Mardin Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili Vali Mustafa Yaman, törende yapt konumada, bu mutlu günde hep bir arada olmaktan sevinç duyduunu belirtti.

Ailenin toplum için önemli kurulular arasnda yer aldn anlatan Yaman, hep birlikte çiftlerin bir ömür boyu mutlu olmasna sebep olacak bir birlik kurmalarna ahitlik edeceklerini bildirdi.

Yaman, unlar söyledi:

Artk sizden kesilen vergilerin ve merkezi daireden gelen ödeneklerin hepsini size harcayacaz. Sizlerin hep yannda olacaz. Kadnlarmzn, engellilerimizin, gençlerimizin yannda olacaz. Mutlu günlerinizde yannzda olacaz. Allah korusun inallah sknt olmaz ama o günde de muhakkak bizi yan banzda hissedeceksiniz. O skntlarnz gidermeye çalacaz. Allah sizleri bir yastkta kocatsn. 41 çiftimize 41 kere maallah. Allah nazardan saklasn ve hep beraber Mardin olarak inallah huzurlu mutlu ve sevinçli olalm.

TOPLU NKAH KIYILDI

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez çankr da her baarl erkein arkasnda kadn olduunu söyledi.

çankr, imdi hep beraber sizlerin nikahnda nikahn kyarken hanmlar ne diyecek? Hep beraber Evet diyeceiz. 16 Nisanda da inallah sizlerle beraber bu evet sonucu aldmzda mutluluklar hep beraber paylaacaz. imdiden sizlere mutluluklar diliyorum. Devlete, millete, ülkemize hayrl evlatlar yetitirmenizi diliyorum. ifadelerini kulland.

Damat Bilal Ay, törenin çok güzel olduunu aktararak, emei geçenlere teekkür etti.

Damat erif Akbac, En güzel mutluluunu bize yaattlar. Allah raz olsun, buradaki herkesten. diye konutu.

Konumalardan sonra nikahlar kylan 41 çifte evlilik cüzdanlar verildi ve altn hediye edildi. Nikah töreninden sonra pasta kesildi ve çiftler törene katlan misafirlerle beraber davul zurna eliinde elendi.

Törene, AK Parti Mardin l Bakan Mehmet Ali Dündar, Kzltepe Belediyesi Bakan Vekili Kaymakam Ahmet Odaba, kamu kurum müdürleri ve çok sayda vatanda katld.

Ana Sayfaya Git