Türkiye onlar için Terk-i diyar oluyor

Murat Başoğlu'nun eşinin spor hocası ile aldattığı görünttüler geçtiğimiz hafta magazin gündemine oturmuştu. Huysuz Virjin ile adeta ününe kavuşan Murat Başoğlu, uzun süreli evliliğini kendi şahsına münhasır açtığı spor salonunun spor hocasıyla sallandırmıştı.

Haberler 10.08.2017 - 01:26 Son Güncelleme : 10.08.2017 - 02:02

Murat Baolunun einin spor hocas ile aldatt görünttüler geçtiimiz hafta magazin gündemine oturmutu. Huysuz Virjin ile adeta ününe kavuan Murat Baolu, uzun süreli evliliini kendi ahsna münhasr açt spor salonunun spor hocasyla sallandrmt. Sonrasnda ise öpütüü kiinin ise Olga isimli henüz iki saat öncesinden tant biri olarak açklamt. Sonrasnda ise hiç bir sey olmam gibi hayatlarna kald yerden devam etmeleri de yorum yapanlar da kim biz hayatmza devam ediyoruz görüntülerini ortaya çkartmt. Murat Baolu ve ei Hande Bermek 14 Austosta Türkiyeyi terk etme karar alm ve 14 yandaki oullaryla birlikte ABDye gideceklerini açkladlar.

Son yllarn en çok konuulan magazin skandalnn kahraman Murat Baolu, ei Hande Bermek ve 14 yandaki oluyla ABDye gitmeye karar verdi. Evli ve çocuklu sunucu Murat Baolu, geçtiimiz günlerde Bodrum Yalkavakta bir teknede sarn bir kadnla öpüürken görüntülenmi, fotoraftaki kadnn evli yeeni Burcu Baolu Kabaday olduu ileri sürülmütü.

ÖPÜTÜÜM KADINI TANIMIYORUM

Sözcü Gazetesinden Edda Sönmezin haberine göre; Olayn ardndan Murat Baolu, yapt açklamada öpütüü kadn tanmadn, iki saatlik bir iliki yaadn, büyük bir hata yaptn ve bedelini çok ar ödediini söylemiti.

HANDE BERMEK, AçIKLAMASIYLA AIRTMITI

Murat Baolunun ei Hande Bermek de konuya yönelik yapt açklamada Sadece bir insan deil, bir kadn, bir e ve en önemlisi bir anne olarak yaanan bu deneyimi sevgiyle kucaklayp deerlendiriyorum. Biraz zamana ihtiyacm var demiti.

ABDYE GTME KARARI ALDILAR

Zor günler geçiren ve büyük skandaln ardndan salk sorunlar yaamaya baladn belirten Murat Baolunun eiyle birlikte ald ortak karar çerçevesinde ABDye gidecei örenildi. çift bu hafta sonu 14 yandaki oullaryla beraber ABDye uçuyor. Türkiyeden uzaklaarak süreci atlatmay planlayan çiftin, oullarnn salkl bir psikolojiyle büyümesini de birinci öncelik kldn, gazeteler ve internet sitelerinde çkan haberlerden olumsuz yönde etkilenmesini istemedikleri örenildi.

SONRASINDA BÖYLE GÖRÜNTÜLENMLERD

Teknede bir kadnla öpüürken çekilen fotoraflar gündeme düen Murat Baolu, olayn ardndan ilk kez ailesiyle görüntülendi.hanet haberlerinin ardndan Bu deneyimi sevgiyle kucaklayp deerlendiriyorum açklamasn yapan Hande Bermek, önceki gün olu Canla Bodruma gitti.hanet haberlerinin ardndan Bu deneyimi sevgiyle kucaklayp deerlendiriyorum açklamasn yapan Hande Bermek, önceki gün olu Canla Bodruma gitti.Gündüz saatlerinde evin bahçesinde oullaryla vakit geçiren çift, keyifli görünüyordu.

Hande Bermek, akamüstü de tek bana denize girerken görüntülendi.Murat Baolu, kzn adn önce hatrlayamam, sonra Olaydan 2 saat önce tanmtk. Ad Olga. Büyük hata yaptm. Ama eim Hande yanmda demiti.

Ana Sayfaya Git