TUSİAD iştiharesnde Erdoğan açıklaması

TUSİAD iştiharesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Ekonomi ve demokrasi konularında konuşan Erdoğan,yeni projelerden bahsetti. TÜSİAD Yüksek İstişare Toplantısı'nda toplantısında yerli otomobil çağrısında da bulundu.

Haberler 18.05.2017 - 21:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TUSAD itiharesinde Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan da katld. Ekonomi ve demokrasi konularnda konuan Erdoan,yeni projelerden bahsetti. TÜSAD Yüksek stiare Toplantsnda toplantsnda yerli otomobil çarsnda da bulundu. çOK ÜZÜCÜ Erdoan, Bundan sonra bizim dünya çapnda bilinen, tannan, deer üreten markalara ihtiyacmz var. Siyasi irade olarak biz bu konuda i adamlarmzn arkasnda olduumuzu her frsatta ifade ediyoruz. Buna ramen mesela yerli otomobil konusunda arzu ettiimiz neticeye ulaamam olmaktan üzüntü duyuyorum. Burada sektörün içinde olan birçok giriimcimiz var. Kendi pazarmzn, ihracat potansiyelimizin ve bu alandaki birikimimizin büyüklüü ortada iken böyle bir adm atlmamas çok düündürücüdür. TÜSAD üyelerinden bu konuda cesaretli bir atlm bekliyorum ve bunu TÜSAD üyeleri yapar. Eer u salondan bir babayiit çkartamyorsak dükkan kapatp gitmemiz lazm. ifadelerini kulland.

*Kimse bana örnein, gezi olaylarnn amacnn Taksimdeki üç be aaç olduunu söyleyemez. Kimse bana 17-25 Aralk operasyonunun adaleti salamak için yapldn söyleyemez. Kimse bana bölücü terör örgütünün ve onun güdümündeki partinin balatt çukur eylemlerinin masuma maçlar tadn söyleyemez.

*Kimse bana 10 Austos ve 7 Haziran seçimlerinin ülkemizin tabii siyasetinin içinde gerçekletirildiini söyleyemez. Hele 15 Temmuzun bu ülkeyi igale ve bu milleti esir almaya yönelik olmadn öne süren varsa kusura bakmasn onun aklndan ve izanndan üphe ederim.

*undan emin olunuz en kötüsü geride kald. Bunca saldrya ramen ayaklar üzerinde duran Türkiyenin önünde inallah aydnlk bir gelecek vardr. 16 Nisan bitti, biz hemen tekrar yurt dnda kendimize pazarlar aramaya baladk.

Ana Sayfaya Git