Uçak seferleri 4 Haziran'da!

THY ve Pegasus 4 Haziran'dan itibaren Diyarbakır'a uçak seferberine başlayacağını duyurdu.

Haberler 03.06.2020 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Koronavirüs tedbirleri sonras balatlan normalleme sürecinin ardndan iç hat seferlerin balad stanbul Havalimanndan THY ve Pegasus 4 Hazirandan itibaren Diyarbakra uçu seferlerine start verecek.

THY BU EHRLERE UçACAK

Türk Hava Yollarnn resmi internet sitesinden yaplan açklamayla da 4 Hazirandan itibaren stanbuldan Türkiyenin 34 iline sefer balatlacan açklad. Bu tarihten THY, Adana, Adyaman, Ar, Amasya, Ankara, Antalya, Batman, Bingöl, Bodrum, Dalaman, Diyarbakr, Elaz, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Idr, Isparta, zmir, Kahramanmara, Kars, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Mu, Nevehir, Ordu-Giresun, Samsun, Sinop, Sivas, anlurfa, Trabzon ve Vana uçu balatacak.

PEGASUS SEFERLER DE BALIYOR

Öte yandan, Pegasus, 4 Haziranda Diyarbakrn da aralarnda bulunduu 39 hatta uçmaya balayacak.

Konuyla ilgili Pegasus tarafndan yaplan açklama ise öyle: Pegasus Hava Yollar stanbul Sabiha Gökçenden Antalya, Ankara, zmir, Adana, Bodrum, Trabzon, Van, Dalaman, Kayseri, Gaziantep, Diyarbakr, Elaz, Gazipaa, Hatay, Konya, Malatya, Samsun, Mu, Ordu-Giresun, Sivas, anlurfa, Erzurum, Batman, Erzincan, Mardin ve Karsa uçu gerçekletirecek. Ayrca zmirden Adana, Ankara, Mardin, Elaz, Kayseri, Samsun ve Trabzona; Adanadan Trabzon, Antalya, Bodrum ve Vana; Ankaradan ise Antalya ve Bodruma uçacak.

CHECK-N KONTUARLARINDA MESAFEL LEM

Uçu öncesi check-in kontuarlarna gelen yolcular özel bölmeli kontuarlarda ilemlerini yapmaya balad. Yolcular ile yer hizmetleri görevlileri arasnda temassz ekilde gerçekletiriliyor. Görevliler, check-in ilemleri srasnda yolcularn HES kodlaryla biletleme ilemleri yapyor. Kabine büyük bagaj alnmazken yolcular valizlerini kontuarlarda görevlilere teslim ediyor.

Ana Sayfaya Git