Validen veda ziyaretleri

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyi Haftanin'de icra edilen hava harekâtıyla, 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haberler 17.06.2020 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Valiler Kararnamesi ile Diyarbakr Valisi olarak görevlendirilen Vali Münir Karalolu, Antalyada veda ziyaretlerine balad. Bu kapsamda ilk veda ziyaretini Antalya 3. Piyade Eitim Tugay ve Garnizon Komutanlna yapan Karalolu, 3. Piyade Eitim Tugay Komutan Piyade Albay Tuncay Polata görevinde baarlar diledi. Ardndan Büyükehir Belediye Bakan Muhittin Böceki ziyaret etti. Vali Karalolunu makamnda arlayan Bakan Böcek, Antalyallar adna Karalolunateekkür etti. Veda ziyaretlerine devam eden Vali Karalolu, ATSO Bakan Davut çetin ve AESOB Bakan Adlhan Dereyi de unutmad.

TÜM PROBLEMLER BERABER çÖZMEY ÖRENDK

Karalolu, burada yapt konumasnda, yöneticilik yaparken en güzel günlerini Antalyada geçirdiini belirtti. 4 yl boyunca birlikte görev yaptklarna deinen Vali Karalolu, Hep beraber bütün kurumlar belediyeler, büyükehir belediyesi el ele güzel iler yapmaya gayret ettik. Antalyadan ayrlyoruz ama bizim ayrldmz her ehirde gönlümüzün bir parças kalr. Antalyada da kalacak. Yeri geldi çok skntl günlerimiz oldu, krizler yaadk ama bir eyi baardk. Bu ehirde problemleri ve krizleri hep beraber çözmeyi örendik. Görevler snrl ama dostluklar baki dedi

BAIMIZ GÖZÜMÜZ ÜSTÜNE

Antalyada valilerin görev sürelerinin ortalama 2.5 yl olduuna dikkat çeken Vali Karalolu, Antalyamzda dört seneyi doldurduk. Bu 4 yl içerisinde önemli badireler de atlattk. 15 Temmuz hain darbe giriimi, Rus uçann düürülme sürecinde yaanan kriz ve son olarak da dünyada olduu gibi ülkemizde de yaanan koranavirüs süreci. ükürler olsun ki sizlerle beraber, ehrin dinamikleriyle beraber esnafyla, tüccaryla, odasyla hep birlikte gönül birlii ve i birlii yaparak amasn da bildik. Sonuçta bu bir devlet görevi ve devletimiz bizi Diyarbakrda görevlendirdi. Biz de bamz gözümüz üstüne dedik. Burada olduu gibi orada da yine ayn anlayla hizmete devam edeceiz. Antalyada olmaktan ve Antalyallara hizmet etmekten oldukça mutlu oldum. Hepinizi Diyarbakra bekliyorum. Sizleri orada arlamaktan mutluluk duyacam diyerek, Antalyal oda bakanlarn Diyarbakra davet etti.

Vali Karalolu, ardndan basavcl, bölge adliye mahkemesini, Akdeniz Üniversitesi Rektörlüünü, l Jandarma Komutanln, l Emniyet Müdürlüünü, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanln ve Antalya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ana Sayfaya Git