Görüş Bildir

Validen veda ziyaretleri

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyi Haftanin'de icra edilen hava harekâtıyla, 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Validen veda ziyaretleri

Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır Valisi olarak görevlendirilen Vali Münir Karaloğlu, Antalya'da veda ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda ilk veda ziyaretini Antalya 3. Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanlığına yapan Karaloğlu, 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Tuncay Polat'a görevinde başarılar diledi. Ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Vali Karaloğlu'nu makamında ağırlayan Başkan Böcek, Antalyalılar adına Karaloğlu'nateşekkür etti. Veda ziyaretlerine devam eden Vali Karaloğlu, ATSO Başkanı Davut Çetin ve AESOB Başkanı Adlıhan Dere'yi de unutmadı.

'TÜM PROBLEMLERİ BERABER ÇÖZMEYİ ÖĞRENDİK'

Karaloğlu, burada yaptığı konuşmasında, yöneticilik yaparken en güzel günlerini Antalya'da geçirdiğini belirtti. 4 yıl boyunca birlikte görev yaptıklarına değinen Vali Karaloğlu, “Hep beraber bütün kurumlar belediyeler, büyükşehir belediyesi el ele güzel işler yapmaya gayret ettik. Antalya'dan ayrılıyoruz ama bizim ayrıldığımız her şehirde gönlümüzün bir parçası kalır. Antalya'da da kalacak. Yeri geldi çok sıkıntılı günlerimiz oldu, krizler yaşadık ama bir şeyi başardık. Bu şehirde problemleri ve krizleri hep beraber çözmeyi öğrendik. Görevler sınırlı ama dostluklar baki" dedi

'BAŞIMIZ GÖZÜMÜZ ÜSTÜNE'

Antalya'da valilerin görev sürelerinin ortalama 2.5 yıl olduğuna dikkat çeken Vali Karaloğlu, “Antalya'mızda dört seneyi doldurduk. Bu 4 yıl içerisinde önemli badireler de atlattık. 15 Temmuz hain darbe girişimi, Rus uçağının düşürülme sürecinde yaşanan kriz ve son olarak da dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan koranavirüs süreci. Şükürler olsun ki sizlerle beraber, şehrin dinamikleriyle beraber esnafıyla, tüccarıyla, odasıyla hep birlikte gönül birliği ve iş birliği yaparak aşmasını da bildik. Sonuçta bu bir devlet görevi ve devletimiz bizi Diyarbakır'da görevlendirdi. Biz de 'başımız gözümüz üstüne' dedik. Burada olduğu gibi orada da yine aynı anlayışla hizmete devam edeceğiz. Antalya'da olmaktan ve Antalyalılara hizmet etmekten oldukça mutlu oldum. Hepinizi Diyarbakır'a bekliyorum. Sizleri orada ağırlamaktan mutluluk duyacağım" diyerek, Antalyalı oda başkanlarını Diyarbakır'a davet etti.

Vali Karaloğlu, ardından başsavcılığı, bölge adliye mahkemesini, Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünü, İl Jandarma Komutanlığını, İl Emniyet Müdürlüğünü, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığını ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi