Van'da restorasyon esnasında duvar çöktü: 1 ölü, 2 yaralı

Van'da tarihi Peynirciler Çarşısı'ndaki restorasyon çalışması esnasında çöken duvarın altında kalan çocuk öldü, 2 kişi yaralandı

Haberler 13.07.2018 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vann pekyolu ilçesinde, tarihi Peynirciler çarsndaki restorasyon çalmas esnasnda çöken duvarn altnda kalan çocuk öldü, 2 kii yaraland.

Van Büyükehir Belediyesinden yaplan açklamada, Bahçvan Mahallesinde bulunan ve bir süre önce müteahhit firma marifetiyle restorasyon çalmasna balanan tarihi Peynirciler çarsnda çalma yaplmayan güney d ksmndaki duvarlardan birinin çöktüü belirtildi.

Açklamada, u ifadelere yer verildi:

Yaanan kaza ile ilgili yaplan ilk aratrmalar sonucunda, inaat alanndaki uyar levhalar ve uyarlara ramen 3 kii göçük altnda kald. Olayn hemen ardndan olay yerine kurtarma ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. Kurtarma ekiplerinin çalmas sonucunda 11 yandaki Harun Cengiz isimli çocuun cansz bedenine ulalrken, 2 kii de yaral olarak göçük altndan çkartlp hastaneye kaldrld. Ayrca olaya ahit olup fenalaan 2 vatanda da hastanede tedavi altna alnd. Yaanan talihsiz kaza ile ilgili savclk ve polis tahkikatlar çok yönlü olarak devam etmektedir.

Ana Sayfaya Git