Varto'da 2. halk şenliği

Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, kıl Çadır aile çay bahçesinde “2. Geleneksel Halk Şenliği” düzenledi.

Haberler 05.11.2017 - 11:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Varto Kaymakam Mehmet Nuri çetin, belediye tarafndan kurulan kl çadrl aile çay bahçesinin açln yaparken Geleneksel hale getirmeyi planladklar halk enliinin 2ncisini vatandalara alabalk ikram edilerek gerçekletirildi.

HALK ENL

çetin, Vartoda sosyal hayat canlandrmak için ellerinden gelen her türlü imknlar yaptklarn belirterek, Bir sürü sosyal tesis yaptk. Bunlardan en önemlisi olan Hürriyet Mahallemizde yaptmz büyük aile çay bahçemiz ve düün salonumuzdu. Daha önceden açln vatandalarmzla birlikte yaptk. Vatandalarmzla ve mahallelilerimizle ayda bir defa bir araya gelip alabalk yemeyi planlamtk. Ayda bir bu gelenei yaatacaz demitik. Her ay bin kii ile yaptmz halk günümüz var. Annem de gelmi biz halk gününü halk piknii eklinde yapyoruz. Vatandalarmz buraya geliyorlar sorunlarn burada bize söylüyorlar. Burada ikramda bulunuyoruz. Yani halk pikniini her ay böyle devam edeceiz. Knda inallah çadrmzn içinde olacak. Katlan herkese teekkür ederim. Vartolu hemerilerimize bu halk enliimiz hayrl olsun dedi.

Geleneksel 2nci halk enliine lçe Emniyet Müdürü Orhan Ada, lçe Milli Eitim Müdürü Yalçn Süne, Askerlik ubesi Bakan Halil Akdeniz ve muhtarlar, kamu kurum amirleri ile vatandalar katld.

Ana Sayfaya Git