Vatan Şaşmaz ölüm sebebi NASIL ÖLDÜ?

Vatan Şaşmaz öldü mü öldürüldü mü? sorusu geçtiğimiz gün milyonlarca kişi tarafından öldürüldü. VVatan Şaşmaz'ı öldüren kadın Filiz Aker, aynı silahla intihar ettikten sonra öldü. Mutlu bir evliliği olan ve eşinin 4 aylık hamile olduğu öğrenilen Şaşmaz'ın kaldığı otelde öldüren kişinin sevgilisi olduğu iddia edilirken Filiz Aker'in Şaşmaz'a platonik bir aşk beslediği ve bu durumdan da oyuncunun bir suçunun olmadığı belirtildi.

Haberler 28.08.2017 - 00:08 Son Güncelleme : 28.08.2017 - 01:22

Vatan amaz öldü mü öldürüldü mü? sorusu geçtiimiz gün milyonlarca kii tarafndan öldürüldü. Vatan amaz öldüren kadn Filiz Aker, ayn silahla intihar ettikten sonra öldü. Vatan amaz kendisinden 10 ya büyük olan Filiz Aker tarafndan öldürüldü. Peki Vatan amazn ölüm sebebi ne idi? Mutlu bir evlilii olan ve einin 4 aylk hamile olduu örenilen amazn kald otelde öldüren kiinin sevgilisi olduu iddia edilirken Filiz Akerin amaza platonik bir ak besledii ve bu durumdan da oyuncunun bir suçunun olmad belirtildi.

Filiz Aker kimdir sorusunun cevab olarak u sralar 54 yanda olan eski manken oldu çkt. Kendisinini yeeni olduunu açklayan bir bayan, cinayetin detaylarn anlatrken, 2 senedir otelde kald ve Vatan amaz2n da otelde kald örenildi.

ddiaya göre, yaklak 1 aydr otelde kalan Filiz Aker, saat 18.00 sralarnda 10uncu kattaki odasna çkt. Ailesiyle yemek program olan Akerin yaknlar, eski mankene ulaamaynca otel görevlilerine bilgi verildi. Odaya çkan görevliler kapy çald ancak açan olmad. Bunun üzerine bir süre sonra içeriye giren otel personeli kapy açt.

ki kiiyi kanlar içerisinde giren çalanlar, polise ve salk ekiplerini bilgi verdi. Salk ekipleri yerde yatan 43 yandaki Vatan amaz ve 54 yandaki Filiz Akerin öldüünü belirledi.

Milliyet Gazetesinin özel haberinde geçen bilgiler ve iddialar da u ekilde

Vatan amaz ile Filiz Akerin daha önce ilikisi vard. Vatan amaz ile evlenmeden önce de beraber oluyorlar. Filiz Aker, Amerikada intihara kalkt. Hatta Vatan, evli iken Filiz Akere Görüelim diye yazyordu. Daha önce stanbulun ünlü bir sitesinde komulard. 7 yl önce asansörde tantlar. Sonra görümeye baladlar. Filiz Aker Vatan amaza ak oldu. Aralarndaki ya farkndan dolay Vatan amaz bu ilikiye kar çkt. Vatan amaz bu sra ünlü bir arkcnn kz ile nianland. Bundan dolay Filiz Aker bunalma girdi.

Filiz Akerin 3 defa intihara teebbüs ettii iddia edildi. Filiz Akerin 2 yl önce borsada bütün parasn kaybettii ve bu yüzden bunalma girdii belirtildi.

Filiz Akerin zengin bir kadn olduu Vatan amaza maddi yardmda bulunduu iddia edildi.

Filiz Akerin bir süre önce ranl milyarder bir iadam ile evlendii ve Dubaiye yerletii, bir ay öncede einden ayrlarak stanbula geldii ve olayn yaand otele yerletii belirtildi. Otele Vatan amaz Filiz Akerin çard telefon kaytlarnda ortaya çkt.

VATAN AMAZ HAKKINDA

Vatan amaz (d. 8 Ocak 1974, stanbul - ö. 27 Austos 2017 stanbul), Türk oyuncu, sunucu ve yazar.

Gençlik yllarnda fotomodellik yapmtr. Ayrca baz reklamlarda ve kliplerde rol almtr. Yllarca Melike Öcalan ile birlikte atvde sabah programlar sunmutur. Daha sonra yine atvde Özel Hat isimli bir magazin programnn sunuculuunu üstlenmitir. çocuklar Duymasndizisinde oynad Engin karakteriyle geni çevrelerce tannmtr. TGRT için çekilen Akemseddinin hayatnn anlatld filmde Akemseddini oynamtr. 2004 ylnda TRT için çekilen Dudaktan Kalbe filminde Doktor Ergun, Kelolan Kara Prense Kar isimli sinema filminde ise Beyaz Atl Prens rollerinde oynamtr.

Ölümü

27 Austos 2017 tarihinde stanbulda bir otelde ölü olarak bulundu.

NASIL ÖLDÜÜ AçIKLANDI

Tartma srasnda odadan çkmak üzere olan Vatan amaza, eski sevgilisi Filiz Aker arakasndan 4 el ate etti.

3 kurun Vatan amazn srtna, bir kurun da ensesine isabet etti. Sesler üzerine odaya giren otel görevlileri, kapya bir metre mesafede yerde yatar halde Vatan amaz, yatak üzerinde de kendisini alnndan vuran Filiz Akerin cesedi bulundu. Cinayette kullanlan silahn, ruhsatl olduu belirlendi.

Ana Sayfaya Git