Vatan Şaşmaz ölüm sebebi NASIL ÖLDÜ?

Vatan Şaşmaz öldü mü öldürüldü mü? sorusu geçtiğimiz gün milyonlarca kişi tarafından öldürüldü. VVatan Şaşmaz'ı öldüren kadın Filiz Aker, aynı silahla intihar ettikten sonra öldü. Mutlu bir evliliği olan ve eşinin 4 aylık hamile olduğu öğrenilen Şaşmaz'ın kaldığı otelde öldüren kişinin sevgilisi olduğu iddia edilirken Filiz Aker'in Şaşmaz'a platonik bir aşk beslediği ve bu durumdan da oyuncunun bir suçunun olmadığı belirtildi.

Vatan Şaşmaz ölüm sebebi NASIL ÖLDÜ?

Vatan Şaşmaz öldü mü öldürüldü mü? sorusu geçtiğimiz gün milyonlarca kişi tarafından öldürüldü. Vatan Şaşmaz'ı öldüren kadın Filiz Aker, aynı silahla intihar ettikten sonra öldü. Vatan Şaşmaz kendisinden 10 yaş büyük olan Filiz Aker tarafından öldürüldü. Peki Vatan şaşmaz'ın ölüm sebebi ne idi? Mutlu bir evliliği olan ve eşinin 4 aylık hamile olduğu öğrenilen Şaşmaz'ın kaldığı otelde öldüren kişinin sevgilisi olduğu iddia edilirken Filiz Aker'in Şaşmaz'a platonik bir aşk beslediği ve bu durumdan da oyuncunun bir suçunun olmadığı belirtildi.

Filiz Aker kimdir sorusunun cevabı olarak şu sıralar 54 yaşında olan eski manken olduğ çıktı. Kendisinini yeğeni olduğunu açıklayan bir bayan, cinayetin detaylarını anlatırken, 2 senedir otelde kaldığı ve Vatan Şaşşmaz2ın da otelde kaldığı öğrenildi.

İddiaya göre, yaklaşık 1 aydır otelde kalan Filiz Aker, saat 18.00 sıralarında 10’uncu kattaki odasına çıktı. Ailesiyle yemek programı olan Aker’in yakınları, eski mankene ulaşamayınca otel görevlilerine bilgi verildi. Odaya çıkan görevliler kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Bunun üzerine bir süre sonra içeriye giren otel personeli kapıyı açtı.

İki kişiyi kanlar içerisinde giren çalışanlar, polise ve sağlık ekiplerini bilgi verdi. Sağlık ekipleri yerde yatan 43 yaşındaki Vatan Şaşmaz ve 54 yaşındaki Filiz Aker’in öldüğünü belirledi.

Milliyet Gazetesinin özel haberinde geçen bilgiler ve iddialar da şu şekilde

"Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker’in daha önce ilişkisi vardı. Vatan Şaşmaz ile evlenmeden önce de beraber oluyorlar. Filiz Aker, Amerika’da intihara kalkıştı. Hatta Vatan, evli iken Filiz Aker’e "Görüşelim" diye yazıyordu. Daha önce İstanbul’un ünlü bir sitesinde komşulardı. 7 yıl önce asansörde tanıştılar. Sonra görüşmeye başladılar. Filiz Aker Vatan Şaşmaz’a aşık oldu. Aralarındaki yaş farkından dolayı Vatan Şaşmaz bu ilişkiye karşı çıktı. Vatan Şaşmaz bu sıra ünlü bir şarkıcının kızı ile nişanlandı. Bundan dolayı Filiz Aker bunalıma girdi.’’

Filiz Aker’in 3 defa intihara teşebbüs ettiği iddia edildi. Filiz Aker’in 2 yıl önce borsada bütün parasını kaybettiği ve bu yüzden bunalıma girdiği belirtildi.

Filiz Aker’in zengin bir kadın olduğu Vatan Şaşmaz’a maddi yardımda bulunduğu iddia edildi.

Filiz Aker'in bir süre önce İranlı  milyarder bir işadamı ile evlendiği ve Dubai'ye yerleştiği, bir ay öncede eşinden ayrılarak İstanbul'a geldiği ve olayın yaşandığı otele yerleştiği belirtildi. Otele Vatan Şaşmaz'ı Filiz Aker'in çağırdığı telefon kayıtlarında ortaya çıktı.

VATAN ŞAŞMAZ HAKKINDA

Vatan Şaşmaz (d. 8 Ocak 1974, İstanbul - ö. 27 Ağustos 2017 İstanbul), Türk oyuncu, sunucu ve yazar.

Gençlik yıllarında fotomodellik yapmıştır. Ayrıca bazı reklamlarda ve kliplerde rol almıştır. Yıllarca Melike Öcalan ile birlikte atv'de sabah programları sunmuştur. Daha sonra yine atv'de Özel Hat isimli bir magazin programının sunuculuğunu üstlenmiştir. Çocuklar Duymasındizisinde oynadığı Engin karakteriyle geniş çevrelerce tanınmıştır. TGRT için çekilen Akşemseddin'in hayatının anlatıldığı filmde Akşemseddin'i oynamıştır. 2004 yılında TRT için çekilen Dudaktan Kalbe filminde Doktor Ergun, Keloğlan Kara Prense Karşı isimli sinema filminde ise Beyaz Atlı Prens rollerinde oynamıştır.

Ölümü

27 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul'da bir otelde ölü olarak bulundu.

NASIL ÖLDÜĞÜ AÇIKLANDI

Tartışma sırasında odadan çıkmak üzere olan  Vatan Şaşmaz'a, eski sevgilisi Filiz Aker arakasından 4 el ateş etti.

3 kurşun  Vatan Şaşmaz'ın sırtına, bir kurşun da ensesine isabet etti. Sesler üzerine odaya giren otel görevlileri, kapıya bir metre mesafede yerde yatar halde  Vatan Şaşmaz'ı, yatak üzerinde de kendisini alnından vuran Filiz Aker'in cesedi bulundu. Cinayette kullanılan silahın, ruhsatlı olduğu belirlendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz