Vatanım Sensin'in 18'lik yıldızı Miray Daner bikinili pozu medyayı böldü! Yoksa silikon mu?

Miray Daner belki de şu günlerde geç oyuncu olarak en çok konuşulan isimlerden olurken, son bikinili pozu pek de hoş karşılanmadı. Severek izlenilen Vatanım Sensin dizisinden çok tanıdık bir isim olan Miray Daner, sunduğu bikinili pozu ile sevenlerini adeta ikiye böldü.

Haberler 04.07.2017 - 16:54 Son Güncelleme : 05.07.2017 - 02:01

Miray Daner belki de u günlerde geç oyuncu olarak en çok konuulan isimlerden olurken, son bikinili pozu pek de ho karlanmad. Severek izlenilen Vatanm Sensin dizisinden çok tandrk bir isim olan Miray Daner, sunduu bikinili pozu ile sevenlerini adeta ikiye böldü. Göüslerinin silikon olup olmad konusu günlerdir sosya medya da

Peki ya Miray Daner küçük yana ramen silikon mu yatrd. te o kareler. Kendi vücudunun fotorafn paylaan ve sonrasnda da ortaya atlan iddialara cevap vermeyen Miray Danere gözler çevrilmiken, bu konu uzayacaa benzemekte.

Miray Daner, Vatanm Sensinde babasn oynayan Halit Ergençle yllar önce Dersimiz Atatürk filminde rol aldklarn söyleyerek, Mustafa Kemalin karsnda duruyordum, nefesim kesilmiti dedi. Vatanm Sensin dizisinde Hilal karakterini canlandran Miray Daner, Elele dergisine verdii röportajda, setlere yedi yanda adm attn söyledi. Daner, ilk dizi projesinin Bez Bebek, ilk sinema filminin ise Dersimiz Atatürk olduunu söyledi.

Ana Sayfaya Git