(Video) Siyasetin gündemi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İSTOÇ’u ziyaret etti.

Haberler 10.01.2024 - 15:11 Son Güncelleme : 10.01.2024 - 15:11

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İSTOçu ziyaret etti.

Kurum, İstanbulumuzun trafik yükünü azaltacak yeni lojistik merkezler kuracağız şehrin çeperini de düzenleyeceğiz dedi.

Cumhur İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, daha sonra MHP İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti. MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim ile bir araya gelen Kurum, Selime destekleri için teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurumun adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez kameralar karşısına geçti. İmamoğlu, Murat Kurumun adaylığı hayırlı olsun. Umuyorum gayet nezaketli İstanbul odaklı, yapılanlar ve yapılmayanların konuşulduğu bir seçim olur dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, manisa Yunusemre Belediyesi Millet çarşısı Konferans Salonunda düzenlenen Teşkilat Buluşmasına katıldı. Akşener, İYİ Partinin aday gösterdiği yerlerde seçimi Cumhur İttifakının adayının kazanacağı yönündeki eleştirilere katılmadığını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, AK Parti ile devam eden görüşmelerin bir ittifaka dönüşüp dönüşmeyeceğini gelecek günlerin göstereceğini belirterek, Tabii ki değişik zeminlerde hep ifade ettik, İstanbulda yeniden bir İmamoğlu döneminin yaşanmasını istemiyoruz. dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Adananın Karaisalı, Sarıçam, İmamoğlu, Kozan ve Yumurtalık ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.Burada gazetecilere açıklamada bulunan Babacan, Bu ay sonunda bir grup belediye başkan adaylarımızı daha açıklayacağız. Türkiyenin dört bir köşesinde kendi adaylarımızla seçimlere girmenin hazırlığı içerisindeyiz. diye konuştu.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git