(Video) Siyasetin gündemi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İSTOÇ’u ziyaret etti.

(Video) Siyasetin gündemi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İSTOÇ’u ziyaret etti.

Kurum,” İstanbul’umuzun trafik yükünü azaltacak yeni lojistik merkezler kuracağız şehrin çeperini de düzenleyeceğiz dedi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, daha sonra MHP İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim ile bir araya gelen Kurum, Selim'e destekleri için teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’un adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez kameralar karşısına geçti. İmamoğlu, “Murat Kurum’un adaylığı hayırlı olsun. Umuyorum gayet nezaketli İstanbul odaklı, yapılanlar ve yapılmayanların konuşulduğu bir seçim olur” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, manisa Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı Konferans Salonu'nda düzenlenen "Teşkilat Buluşması"na katıldı. Akşener, İYİ Parti'nin aday gösterdiği yerlerde seçimi Cumhur İttifakı'nın adayının kazanacağı yönündeki eleştirilere katılmadığını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, AK Parti ile devam eden görüşmelerin bir ittifaka dönüşüp dönüşmeyeceğini gelecek günlerin göstereceğini belirterek, "Tabii ki değişik zeminlerde hep ifade ettik, İstanbul'da yeniden bir İmamoğlu döneminin yaşanmasını istemiyoruz." dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Adana'nın Karaisalı, Sarıçam, İmamoğlu, Kozan ve Yumurtalık ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.Burada gazetecilere açıklamada bulunan Babacan, Bu ay sonunda bir grup belediye başkan adaylarımızı daha açıklayacağız. Türkiye'nin dört bir köşesinde kendi adaylarımızla seçimlere girmenin hazırlığı içerisindeyiz." diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz