Vincansıza Bakın!

Suriyeli kadını, çocuklarının yanında taciz edip, dövmeye kalkıştı

Haberler 15.12.2017 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR merkez Balar ilçesinde Suriyeli E.X. adl kadn, 2 çocuuyla caddede yürürken, arkadan yaklaan kimlii belirsiz bir kiinin elle tacizine urad. Kendisine tepki gösteren kadn dövmeye kalkan üphelinin yakalanmas için çalma balatlrken, olay an saniye saniye güvenlik kamerasna yansd.

ÖNCE TACZ SONRA DYAK

Olay, 10 Aralk günü saat 13.00 sralarnda merkez Balar ilçesi 5 Nisan Mahallesi Yusuf slam Caddesinde meydana geldi. ki çocuuyla caddede yürüyen Suriyeli E.X., arkasndan yaklaan bir kiinin elle tacizine urad. Neye uradn aran kadn, dönüp, tacizciyi iterek tepki gösterdi. Bu srada tacizci, elindeki cep telefonunu yere düürdü. Telefonunu yerden alan üpheli, bu kez de çocuklarnn yannda E.X.in üzerine yürüdü. Elini beline götüren tacizcinin silah çekeceini düünen E.X. ise geri geri uzaklamaya çalt. üpheli, Suriyeli kadna tekme atp, hiçbir ey olmam gibi olay yerinden yaya olarak uzaklat.

K çOCUUNUN ÖNÜNDE

E.X.in yanndaki 2 çocuunun korku dolu gözlerle izledii olay, saniye saniye bölgede bulunan bir i yerinin güvenlik kamerasna yansd. Olayn ardndan E.X., polise bavurarak tacizci hakknda ikayetçi oldu. Görüntüleri incelemeye alan polis ekipleri, tacizciyi yakalamak için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git