Virajı alamayınca karşı yönden gelen motosikleti altına aldı

İzmir Yenifoça ilçesinde hızını alamayan bir otomobil virajı aşamadı. Bu sırada karşı yönden gelen motosikleti ile çarpışınca korku dolu anlar yaşandı. Motosiklet ikiye ayrılırken, Nurullah Gerden isimli kişi, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Haberler 09.08.2017 - 02:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

zmir Yenifoça ilçesinde hzn alamayan bir otomobil viraj aamad. Bu srada kar yönden gelen motosikleti ile çarpnca korku dolu anlar yaand. Motosiklet ikiye ayrlrken, Nurullah Gerden isimli kii, ar yaral olarak hastaneye kaldrld.

Kaza, saat 15.00 sralarnda Foça-Yenifoça Sahil Karayolundaki bir keskin virajda meydana geldi. Yenifoça yönünden gelen, Nilüfer Welzel Schultz (62) yönetimindeki 35 MF 929 plakal otomobil, kar yönden gelen Nurullah Gerden (35) yönetimindeki 45 HD 146 plakal motosiklet ile keskin viraj alamayp çarpt. Ar yaralanan ve vücudunun çeitli yerlerinde krklar olduu belirlenen motosiklet sürücüsü Gerden, ihbar üzerine sevk edilen salk ekibi tarafndan ambulansla Menemen Devlet Hastanesine kaldrld.

Otomobil sürücüsü Nilüfer Welzel Schultz ile yannda bulunan ei Hans Jürgen Schultz (63) ise Foça Devlet Hastanesine kaldrld.

Ana Sayfaya Git