Yalova Çınarcık'ta minik Eylül'ün cesedine hunharca katledilmiş halde ulaşıldı! Tecavüz soruşturması mevcut

Yalova Çınarcık'ta çocuk cinayeti herkesi yasa boğdu. Çınarcık Koru beldesinde iki gündür ortadan kaybolan 6 yaşındaki Eylül Umutlu'nun cesedine ulaşıldı. 6 yaşındaki Eylül Umutlu'nun cansız bedeni hunharca katledilmiş halde bir bavulun içinde kullanılmayan bir bina da bulundu.

Haberler 01.06.2017 - 14:21 Son Güncelleme : 01.06.2017 - 14:44

Yalova çnarckta çocuk cinayeti herkesi yasa bodu. çnarck Koru beldesinde iki gündür ortadan kaybolan 6 yandaki Eylül Umutlunun cesedine ulald. 6 yandaki Eylül Umutlunun cansz bedeni hunharca katledilmi halde bir bavulun içinde kullanlmayan bir bina da bulundu. Olay ile ilgili balatlan soruturma da deliller inceleniyor. Suçunu itiraf ettii örenilen zanlnn, çocua tecavüz ettii üzerinde duruluyor.

YALOVAnn çnarck lçesi Koru Beldesinde geçtiimiz gün kaybolan 6 yandaki Eylül Umutlu isimli çocuk, metruk binada bavul içerisinde ölmü olarak bulundu. Yalova Jandarma Ekipleri, olayla ilgili bir üpheliyi gözaltna ald. 25 yandaki üpheli M..A. ilk ifadesinde cinayeti ilediini itiraf etti. Edinilen bilgiye göre dün sabah komusuna giden annesinin ardndan 6 yandaki Eylül sokaa çkt. Kznn uzun süre eve gelmemesinden üphelenen baba Nurettin Umutlu, durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. çocuun, son olarak akam saatlerinde Atakent Mahallesinde bir futbol sahasnda görüldüünün belirtilmesi üzerine jandarma ile AFAD ekipleri bölgede arama balatt. l Jandarma Komutanlndan getirilen eitimli köpeklerin kullanld arama çalmalarna vatandalar da katld. çocuun cesedi, arama çalmalar sonucunda Krlangç Sitesi yaknlarndaki metruk binada bavul içerisinde bulundu. çocuun cenazesi ilk olarak çnarck Devlet Hastanesine ardndan da otopsi yaplmak üzere Bursa Adli Tp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili M..A isimli üpheli gözaltna alnd. Gözaltndaki ahs ise ilk ifadesinde cinayeti ilediini itiraf etti. Öldürülen çocukla ilgili tecavüz üphesi üzerinde de duruluyor.

Olayla ilgili geni çapl soruturma balatld

PEDOFL TEKRAR GÜNDEMDE

The American Psychiatric Associations Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV); pedofiliyi; en az alt ay boyunca tekrarlayan cinsel fanteziler, dürtüleyici istekler ya da bir çocukla cinsel etkileimi içeren davranlar olarak tanmlyor. çou vakada, pedofili, en az 16 yanda ve çocuktan en az 5 ya büyük olmay içerir. Pedofil bireyler, kendilerinden küçük çocuklara dair cinsel istismar dürtüsünü barndrrlar.

Pedofillerin snflandrlmas

Pedofil bireyler, çeitli ekillerde snflandrlabilir. Pedofili, kiiye özgü ya da kiiye özgü olmayan biçimde karakterize edilebilir. Kiiye özgü pedofiller yalnzca çocuklara ilgi duyarlar. Bu kiiler, ergenliine girmemi çocuklara ilgi göstermezler ve bu istek, çocuklarn yokluunda da uzun süre devam eder. Kiiye özgü olmayan pedofiller ise hem yetikinlere hem de çocuklara ilgi duyarlar. Erkek pedofillerin büyük çounluu, çocuklarla homoseksüel ya da biseksüel bir cinsel iliki arzusundadr, yani bu kiiler yalnzca erkek çocuklara ya da hem erkek hem de kz çocuklara ilgi gösterebilirler 1.

Birçok insan, pedofil bireylerin yalnzca erkekler olduunu düünür. Ancak, pedofiliye dair vaka analizleri kadn pedofillerin de olduunu ortaya koyuyor. Her ne kadar bu durum nadir görülse de, pedofili tanmna uygun düen kadnlar da erkekler ile benzer mental sapmalar gösteriyor. Fakat, erkek ve kadn pedofiller arasnda baz farkllklar da söz konusudur. Pedofili eilimi gösteren kadnlar genellikle psikiyatrik hastalklar ya da madde bamll problemleri yaayan bireylerden oluur. Bununla birlikte, erkeklerle karlatrldnda, kadnlarn çocuklara dair cinsel istismar görece daha fazladr.

Ana Sayfaya Git