Yangın değil cinayet çıktı

Diyarbakır'daki ev yangınında ölen 70 yaşındaki kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan yeğeni, tutuklandı.

Haberler 22.03.2021 - 07:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ergani ilçesinde bir evde çkan yangnda hayatn kaybeden 70 yandaki kadnn cinayete kurban gittii tespit edildi. Cinayetin faili olarak gözaltna alnan yeeni, cinayet zanls olarak tutukland.

CNAYET KURBAN GTM

Alnan bilgiye göre, 17 Martta Diyarbakrn Ergani ilçe merkezinde bulunan Adnan Menderes Mahallesi Toplu Konutta bir evde çkan ve 70 yandaki Havva Ylmazn ölümüyle sonuçlanan yangna ilikin yürütülen soruturmada polis, cinayet bulgusuna ulat. Yangnda ölen Ylmazn kolunda bulunan hasr altn bileziin kayp olduunu belirleyen polis ekipleri, kapsaml soruturma balatt.

YEEN TUTUKLANDI

lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri, mahalle sakinlerinin ifadeleri ve görgü tanklarnn beyan dorultusunda yangnn Ylmazn yeeni A.G. tarafndan çkarld ve çald altn bilezii Diyarbakrn çermik ilçesindeki bir kuyumcuya satt tespit edildi. Gözaltna alnan A.G, ilemlerinin ardndan sevk edildii adli makamlarca Kasten adam öldürme suçundan tutukland.

Ana Sayfaya Git