Görüş Bildir

Yangın değil cinayet çıktı

Diyarbakır'daki ev yangınında ölen 70 yaşındaki kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan yeğeni, tutuklandı.

Yangın değil cinayet çıktı

Ergani ilçesinde bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden 70 yaşındaki kadının cinayete kurban gittiği tespit edildi. Cinayetin faili olarak gözaltına alınan yeğeni, cinayet zanlısı olarak tutuklandı.

CİNAYET KURBAN GİTMİŞ

Alınan bilgiye göre, 17 Mart'ta Diyarbakır'ın Ergani ilçe merkezinde bulunan Adnan Menderes Mahallesi Toplu Konut'ta bir evde çıkan ve 70 yaşındaki Havva Yılmaz'ın ölümüyle sonuçlanan yangına ilişkin yürütülen soruşturmada polis, cinayet bulgusuna ulaştı. Yangında ölen Yılmaz'ın kolunda bulunan hasır altın bileziğin kayıp olduğunu belirleyen polis ekipleri, kapsamlı soruşturma başlattı.

YEĞENİ TUTUKLANDI

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mahalle sakinlerinin ifadeleri ve görgü tanıklarının beyanı doğrultusunda yangının Yılmaz'ın yeğeni A.G. tarafından çıkarıldığı ve çaldığı altın bileziği Diyarbakır'ın Çermik ilçesindeki bir kuyumcuya sattığı tespit edildi. Gözaltına alınan A.G, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca "Kasten adam öldürme" suçundan tutuklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi