'Yanımızda olmayanlar utansın'

Kocaeli'nin Gebze ilçesinden, 2015 yılında 17 yaşındayken, kaçırılan oğlu Eren Yalçın için gelen Fadime Aksu, olumsuz hava koşullarına ve salgına rağmen eylemlerini sürdürdüklerini söyledi.

Haberler 06.02.2021 - 11:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kocaelinin Gebze ilçesinden, 2015 ylnda 17 yandayken, kaçrlan olu Eren Yalçn için gelen Fadime Aksu, olumsuz hava koullarna ve salgna ramen eylemlerini sürdürdüklerini söyledi. Aksu, dün Ticaret Bakan Ruhsar Pekcann evlat nöbetindeki ailelere yapt ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiini belirterek, doum günü yaklaan oluna seslendi.

EVLADINA SESLEND

Aksu, ubatn 12si senin doum günün. Ne olursun, doum gününde beni mutlu et, gel benim yanma kuzum. Daha gücüm yok. Dün bir aile daha evladna kavutu. Onlar nasl mutlu olduysa biz de onlar gibi mutlu olalm. nallah her ailenin çocuu gelir. nallah bütün aileler kavuur evladna. Allah devletimizden, polisimizden, bakanlarmzdan, hepsinden raz olsun. Bakanlarmza çok teekkür ediyorum. Hep yanmzda oldular, destek verdiler. Onlar bize destek verdikçe biz çok mutlu oluyoruz. Allah yanmzda olanlardan raz olsun, yanmzda olmayanlar utansn dedi.

Ana Sayfaya Git