'Yanımızda olmayanlar utansın'

Kocaeli'nin Gebze ilçesinden, 2015 yılında 17 yaşındayken, kaçırılan oğlu Eren Yalçın için gelen Fadime Aksu, olumsuz hava koşullarına ve salgına rağmen eylemlerini sürdürdüklerini söyledi.

'Yanımızda olmayanlar utansın'

Kocaeli'nin Gebze ilçesinden, 2015 yılında 17 yaşındayken, kaçırılan oğlu Eren Yalçın için gelen Fadime Aksu, olumsuz hava koşullarına ve salgına rağmen eylemlerini sürdürdüklerini söyledi. Aksu, dün Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın evlat nöbetindeki ailelere yaptığı ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, doğum günü yaklaşan oğluna seslendi.

EVLADINA SESLENDİ

Aksu, "Şubat'ın 12'si senin doğum günün. Ne olursun, doğum gününde beni mutlu et, gel benim yanıma kuzum. Daha gücüm yok. Dün bir aile daha evladına kavuştu. Onlar nasıl mutlu olduysa biz de onlar gibi mutlu olalım. İnşallah her ailenin çocuğu gelir. İnşallah bütün aileler kavuşur evladına. Allah devletimizden, polisimizden, bakanlarımızdan, hepsinden razı olsun. Bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hep yanımızda oldular, destek verdiler. Onlar bize destek verdikçe biz çok mutlu oluyoruz. Allah yanımızda olanlardan razı olsun, yanımızda olmayanlar utansın" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz