Yardımı kabul etmedi, parkta yağmur altında uyudu

ŞANLIURFA'da evsiz olduğu öğrenilen Eyyüp A.'nın (38) soğuk ve yağışlı havada parkta yattığını görenler, polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Polisin çay ve simitle uzun süre ikna etmeye çalıştığı Eyyüp A., yardım tekliflerini kabul etmeyerek bankın üzerinde battaniyeye sarılarak uyumaya devam etti.

Haberler 18.01.2018 - 10:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFAda evsiz olduu örenilen Eyyüp A.nn (38) souk ve yal havada parkta yattn görenler, polis ve salk ekiplerinden yardm istedi. Polisin çay ve simitle uzun süre ikna etmeye çalt Eyyüp A., yardm tekliflerini kabul etmeyerek bankn üzerinde battaniyeye sarlarak uyumaya devam etti.

YAMUR ALTINDA UYUDU

Olay, sabah saatlerinde Veysel Karani Mahallesinde bulunan bir parkta meydana geldi. Evi olmad örenilen Eyyüp A., bulduu bir battaniyeye sarlarak parktaki bankn üzerinde uyudu. Parkta battaniyeye sarl kiiyi görenler, durumu polis ve salk ekiplerine bildirdi. hbarla olay yerine geçen ekipler, Eyyüp A.y uyandrarak, kendisine yardm edeceklerini söyledi. Ancak Eyyüp A., kendisinin rahatsz edilmemesini istedi. Eyyüp A., polislerin, Yamur yayor; iyice slandnn farknda msn? Seni hastaneye götürelim. u simidi ye, çay iç, için snsn. Seni bir otele götürelim tekliflerini de geri çevirdi. çevredekilerin para yardmn da kabul etmeyen Eyyüp A., yamur altnda parkta uyumaya devam etti.

Ana Sayfaya Git