Yine arazi katliamı!

Hani'de arazi terörü yaşandı. Aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan, silah ve bıçakların da kullanıldığı kavgada üç kardeş öldü, 4 kişi de yaralandı.

Haberler 16.03.2019 - 11:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Hani ilçesinde aralarnda husumet bulunan iki aile arasnda çkan, silah ve bçaklarn da kullanld kavgada ilk belirlemelere göre 3 kii öldü, 4 kii de yaraland.

HUSUMETL ALELER

Olay, dün sabah 15 Temmuz Park yaknlarnda meydana geldi. Aralarnda daha önceden husumet bulunan Demir ve Üçda ailelerinin bireyleri, park yaknlarnda karlat. Burada iki taraf arasnda tartma çkt. Taraflarn yaknlarnn da katlmasyla tartma, ksa sürede kavgaya dönütü.

BIçAKLI VE SLAHLI

Bçak ve silahlarn da kullanld kavgada 3 kii yaamn yitirdi, 4 kii de yaraland. hbarla olay yerine çok sayda polis ve salk görevlisi sevk edildi. Polis olay yerinde güvenlik önlemi alrken, salk görevlileri de yarallar ambulanslarla Hani ve Diyarbakrdaki hastanelere götürdü.

Üç KARDE ÖLDÜRÜLDÜ

Kavgada bçak ve silah darbesiyle yaralanan Feyzi Demirin öldürülen oullar Murat, Serhad ve smail Demirin cenazeleri ilçedeki hastane morguna kaldrlrken, Baba Demir ve dier olu Frat Demirin ise salk durumunun iyi olduu bildirildi.

Buarada Üçda ailesinden smail Üçdan yansra bir kiinin daha yaraland örenildi.

HANDE OLAANÜSTÜ

lçede büyük bir gerginlie yol açan kanl kavgayla ilgili jandarma ve polis ortak kapsaml bir soruturma balatlrken, ilçede olaanüstü önlemler alnd.

3 K GÖZALTINA ALINDI

Buarada, Zirve mahallesindeki bir eve operasyon düzenledi. Ekipler, arama yaptklar evde kavgaya karp kaçan Vahit Ö., Ahmet Ö. ve Mehmet Ö.yü gözaltna ald. Gözaltna alnan üphelilerin sorgular sürüyor. Yarallarn bulunduu hastanelerde de güvenlik önlemleri iki katna çkarld.

Ana Sayfaya Git