Yunus Özdiken Sevgilisi Elçin Sangu'nun 'fesh' davasında tanık oldu

Elçin Sangu'nun sevgilisi Yunus Özdiken, sevgilisinin yanından menajeri ile süregelen dava da da yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz aylarda Elçin Sangu'nun haksız yere sözleşmeyi feshettiği gerekçesi ile Başar Okay tarafından dava açılmış ve geçtiğimiz gün de duruşmanın görüldüğü açıklanmıştı

Haberler 08.06.2017 - 14:47 Son Güncelleme : 08.06.2017 - 15:01

Elçin Sangunun sevgilisi Yunus Özdiken, sevgilisinin yanndan menajeri ile süregelen dava da da yalnz brakmad. Geçtiimiz aylarda Elçin Sangunun haksz yere sözlemeyi feshettii gerekçesi ile Baar Okay tarafndan dava açlm ve geçtiimiz gün de durumann görüldüü açklanmt. Ünlü oyuncu Elçin Sanguyu sevgilisi Yunus Özdiken dahil sanatç arkadalar bu günün de yalnz brakmad. Sevgilisi Yunus Özdiken ile birlikte oyuncu arkadalar Türkü Turan ve Kerem Frtna tank olarak dinlendi.

OKUMADAN MZALAMI

Yunus Özdiken, Elçin, sözlemeyi okumadan imzalad. çok zorlanarak sözlemenin bir suretini aldk. Ar artlar tadn görünce Elçin çok üzüldü dedi. Türkü Turan ve Kerem Frtna da rol arkadalarn savunarak Baay Okayn menajerlik görevini yapmadn söyledi. Mahkeme ileri bir tarihe ertelendi. Elçin Sangu, avukatyla geldii mahkemede arkadalarnn ifade vermesini bekledi.

10 TANIK DNLENMT

Habertürk Haber Merkezinden Hayati Argann haberine göre; stanbul Asliye Hukuk Mahkemesine 100 bin dolar cezai art istemiyle dava açan menajer Baay Okay, oyuncu Elçin Sangunun, 31 Aralk 2015te Ajans-Sanatç Sözlemesini tek tarafl ve haksz olarak feshettiini ileri sürdü. Elçin Sangu da menajer Baay Okayn kendisini Bir yldz yaratan madur menajer gibi göstermeye yönelik açklamalarnn gerçee aykr olduunu, kendisine kölelik sözlemesi imzalatldn savundu. Davada Okayn 10 tan dinlenmiti.

AYRILALIM

Mahkemede Elçin Sangunun 6 yldr birlikte yaad sevgilisi Yunus Özdiken de tanklk yapt. Özdiken, Elçini sözleme imzalamaya ben götürdüm. Ar artlarda sözleme imzalad. Son zamanlarda menajeri Baay Hanm, Ben sana yetemiyorum, ayrlalm dedi. Baay Hanmn alkol problemi vard. Siyasilerle ilgili el kol hareketi yapt videosunu sosyal medyada yaynlad. Sanatçy temsil eden menajerin bunu yapmamas gerekir dedi.

HAMLE DDALARI ORTAYA ATILMITI

Yaklak 5 yldr Yunus Özdikenle birlikte olan ünlü oyuncu Elçin Sangunun iki aylk hamile olduu iddia edildi. Posta Gazetesi Sangunun zor bir hamilelik geçirdiini ve karn daha fazla büyümeden sevgilisiyle nikah masasna oturacan da iddia etmiti. Dün magazin basnnn en çok konuulan haberlerinden biri olan bu habere, sert tepki Sangudan geldi.Ünlü oyuncu Twitter hesabndan, 2 Türk askerinin ID tarafndan yakld iddiasna göndermede bulunarak Oturup masa banda karaktersiz haberler uyduracanza, cesaretiniz varsa askerlerimizin bana gelenlerden bahsedin ifadesini kuland.

GEçTMZ YAZ TATL DE GÖRÜNDÜLER

Kiralk Ak dizisinin sezon finali yapmasnn ardndan bir süre stanbulda yeni i görümelerinde bulunan Elçin Sangu, be yldr birlikte olduu Yunus Özdiken ile tatile çkt.

Sevgilisiyle tekne keyfi yapan oyuncu, o anlar ölümsüzletirmek için çektirdikleri bir kareyi Instagramhesabndan paylat.

Bu paylam ayn zamanda Sangunun sevgilisiyle sosyal medyada birlikte fotoraf paylamama kuraln da bozmasna neden oldu.

Güzel oyuncunun sevgilisiyle yapt paylam binlerce beeni alrken çok sayda takipçisinden de tepki gördü. Sanguyu Kiralk Akta barollerini paylat Bar Arduçla yaktran bir ksm takipçisi, oyuncuya bu paylamdan dolay tepki gösterdi.

ELçN SANGU HAKKINDA

Elçin Sangu (d. 13 Austos 1985, zmir), Türk oyuncu.

çerkes asll olan Sangu, üniversite eitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlam, daha sonra 2006 ylnda Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini burslu olarak kazanmtr

Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosunda oyunculuk eitimi aldktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya balamtr. lk olarak 2011 ylnda Öyle Bir Geçer Zaman ki adl dizide Jale karakteriyle tannmtr. Ardndan 2012 ylnda Ak Kaç Beden Giyer adl dizide Nehir karakterini canlandrmtr. Daha sonra Bir Ak Hikayesi, Kurt Seyit ve ura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamtr. imdilerde ise star TVde yaynlanan, barollerini Bar Arduç ile birlikte paylat Kiralk Ak adl dizide Defne karakterini oynamaktadr. 2016 ylnn Mart aynda Elidor bakm ürünleri, daha sonra ise Boyner markasnn yüzü olmutur.

Ana Sayfaya Git