Görüş Bildir

Yunus Özdiken Sevgilisi Elçin Sangu'nun 'fesh' davasında tanık oldu

Elçin Sangu'nun sevgilisi Yunus Özdiken, sevgilisinin yanından menajeri ile süregelen dava da da yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz aylarda Elçin Sangu'nun haksız yere sözleşmeyi feshettiği gerekçesi ile Başar Okay tarafından dava açılmış ve geçtiğimiz gün de duruşmanın görüldüğü açıklanmıştı

Yunus Özdiken Sevgilisi Elçin Sangu'nun 'fesh' davasında tanık oldu

Elçin Sangu'nun sevgilisi Yunus Özdiken, sevgilisinin yanından menajeri ile süregelen dava da da yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz aylarda Elçin Sangu'nun haksız yere sözleşmeyi feshettiği gerekçesi ile Başar Okay tarafından dava açılmış ve geçtiğimiz gün de duruşmanın görüldüğü açıklanmıştı. Ünlü oyuncu Elçin Sangu'yu sevgilisi Yunus Özdiken dahil sanatçı arkadaşları bu günün de yalnız bırakmadı. Sevgilisi Yunus Özdiken ile birlikte oyuncu arkadaşları Türkü Turan ve Kerem Fırtına tanık olarak dinlendi.

OKUMADAN İMZALAMIŞ

Yunus Özdiken, “Elçin, sözleşmeyi okumadan imzaladı. Çok zorlanarak sözleşmenin bir suretini aldık. Ağır şartlar taşıdığını görünce Elçin çok üzüldü” dedi. Türkü Turan ve Kerem Fırtına da rol arkadaşlarını savunarak Başay Okay'ın menajerlik görevini yapmadığını söyledi. Mahkeme ileri bir tarihe ertelendi. Elçin Sangu, avukatıyla geldiği mahkemede arkadaşlarının ifade vermesini bekledi.

10 TANIK DİNLENMİŞTİ

Habertürk Haber Merkezi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre; İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne 100 bin dolar cezai şart istemiyle dava açan menajer Başay Okay, oyuncu Elçin Sangu’nun, 31 Aralık 2015’te “Ajans-Sanatçı Sözleşmesi’ni” tek taraflı ve haksız olarak feshettiğini ileri sürdü. Elçin Sangu da menajer Başay Okay’ın kendisini ‘Bir yıldız yaratan mağdur menajer’ gibi göstermeye yönelik açıklamalarının gerçeğe aykırı olduğunu, kendisine kölelik sözleşmesi imzalatıldığını savundu. Davada Okay’ın 10 tanığı dinlenmişti.

AYRILALIM

Mahkemede Elçin Sangu’nun 6 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi Yunus Özdiken de tanıklık yaptı. Özdiken, “Elçin’i sözleşme imzalamaya ben götürdüm. Ağır şartlarda sözleşme imzaladı. Son zamanlarda menajeri Başay Hanım, ‘Ben sana yetemiyorum, ayrılalım’ dedi. Başay Hanım’ın alkol problemi vardı. Siyasilerle ilgili el kol hareketi yaptığı videosunu sosyal medyada yayınladı. Sanatçıyı temsil eden menajerin bunu yapmaması gerekir” dedi.

HAMİLE İDDİALARI ORTAYA ATILMIŞTI

Yaklaşık 5 yıldır Yunus Özdiken'le birlikte olan ünlü oyuncu Elçin Sangu'nun iki aylık hamile olduğu iddia edildi. Posta Gazetesi Sangu’nun zor bir hamilelik geçirdiğini ve karnı daha fazla büyümeden sevgilisiyle nikah masasına oturacağını da iddia etmişti. Dün magazin basınının en çok konuşulan haberlerinden biri olan bu habere, sert tepki Sangu’dan geldi.Ünlü oyuncu Twitter hesabından, 2 Türk askerinin IŞİD tarafından yakıldığı iddiasına göndermede bulunarak “Oturup masa başında karaktersiz haberler uyduracağınıza, cesaretiniz varsa askerlerimizin başına gelenlerden bahsedin” ifadesini kulandı.

GEÇTİĞİMİZ YAZ TATİL DE GÖRÜNDÜLER

Kiralık Aşk dizisinin sezon finali yapmasının ardından bir süre İstanbul'da yeni iş görüşmelerinde bulunan Elçin Sangu, beş yıldır birlikte olduğu Yunus Özdiken ile tatile çıktı.

Sevgilisiyle tekne keyfi yapan oyuncu, o anları ölümsüzleştirmek için çektirdikleri bir kareyi Instagramhesabından paylaştı.

Bu paylaşım aynı zamanda Sangu'nun sevgilisiyle sosyal medyada birlikte fotoğraf paylaşmama kuralını da bozmasına neden oldu.

Güzel oyuncunun sevgilisiyle yaptığı paylaşım binlerce beğeni alırken çok sayıda takipçisinden de tepki gördü. Sangu'yu Kiralık Aşk'ta başrollerini paylaştığı Barış Arduç'la yakıştıran bir kısım takipçisi, oyuncuya bu paylaşımdan dolayı tepki gösterdi.

ELÇİN SANGU HAKKINDA 

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu.

Çerkes asıllı olan Sangu, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştır

Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise star TV'de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır. 2016 yılının Mart ayında Elidor bakım ürünleri, daha sonra ise Boyner markasının yüzü olmuştur.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir